​Deputatul Ludovic Orban a fost votat de catre filiala PNL Bucuresti, in unanimitate, luni seara, pentru a fi desemnat candidatul partidului la Primaria Capitalei. Votul a fost primit cu aplauze in sala.

Ludovic OrbanFoto: Agerpres

"Organizatia PNL Bucuresti a validat in unanimitate candidatura lui Ludovic Orban. Este un vot care arata ca suntem intr-o echipa stransa. M-am bucurat sa vad ca domnul Busoi ramane in continuare alaturi de Ludovic Orban in campanie. Sunt convins ca vom castiga" a declarat liderul PNL Bucuresti, Catalin Predoiu.

PNL Bucuresti votase in decembrie, in unanimitate, desemnarea lui Cristian Busoi drept candidatul din partea organizatiei. Ulterior insa, atat secretarul general al PNL Ilie Bolojan cat si copresedintele Alina Gorghiu au subilinat faptul ca Busoi nu este candidatul final desemnat al partidului.

Predoiu anuntase atunci ca se va face o analiza sociologica in luna februarie si in urma acesteia se va decide daca Busoi ramane candidatul PNL sau nu. Tot atunci au aparut primele informatii ca in acest sondaj va fi testata si Adriana Saftoiu.

Sondajul a aratat insa ca cel mai bine plasat este Orban. Au mai fost testati, pe langa acesta si Busoi, Catalin Predoiu, Adriana Saftoiu si Ilie Bolojan.

Urmeaza ca Biroul Politic National al partidului sa valideze aceasta candidatura saptamana viitoare.

Citeste si: