Premierul Dacian Ciolos ar trebui sa remanieze cativa ministri, a afirmat vineri presedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Liviu DragneaFoto: Hotnews

Intrebat in privinta unei motiuni de cenzura, Dragnea a aratat ca nu doreste sa dea termene.

"Nu vreau sa dau termene, pentru ca, cine stie, poate brusc, in urmatoarele zile, in urmatoarea saptamana, poate premierul face ceva remanieri, poate ca a inteles ca unii nu mai pot ramane pe acolo, poate isi schimba atitudinea. (...) Eu nu stiu ce va face Dacian Ciolos. (...) Daca vin proiecte de lege pe care noi le credem necesare si bune, noi le votam, daca nu, nu", a declarat Liviu Dragnea, la DC News live.

In opinia acestuia, premierul ar trebui sa remanieze cativa ministri, iar decizia finala ii apartine, avand toate informatiile sa ajunga la o concluzie.

"Daca simte, daca intelege ca va incepe si dumnealui sa aiba probleme ca Guvern in ansamblu din cauza unor membri ai Cabinetului, atunci inseamna ca va proceda rapid la niste remanieri. Daca nu va intelege lucrul asta si ii va pastra in orice situatie pe toti membrii Cabinetului, mai devreme sau mai tarziu, atunci reactia va fi asupra intregului Cabinet. (...) Eu spun asta inca o data: premierul Ciolos ar trebui sa remanieze cativa ministri. Decizia finala este a dumnealui, nu eu ii fac Guvernul. Dar, ca si multi oameni, am si eu nemultumiri fata de unii ministri. Are toate parghiile la dispozitie, toate informatiile sa ajunga la o concluzie. N-o va face, problema dumnealui. Asta asteptam, sa vedem daca remaniaza si daca face si alte lucruri. Motiunea de cenzura se poate introduce foarte repede si foarte usor, se pune problema ce se intampla a doua zi. Nu stiu, ajungem din nou la Cotroceni", a aratat presedintele PSD.

Amintim ca PSD a anuntat ca va depune motiune simpla pe Sanatate si ca ia in calcul depunerea a doua motiuni simple - pe mediu si pe fonduri europene.

Ulterior, Dragnea s-a declarat nemultumit vineri vizavi de prestatia ministrilor de la Mediu si Fonduri Europene, adaugand ca il considera inca pe premierul Dacian Ciolos un om de buna-credinta, animat de bune intentii.