Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat, duminica seara, la Antena3, ca in cursul zilei de luni urmeaza sa aiba o intrevedere, la sediul PSD, cu fostul premier Victor Ponta, transmite Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

Potrivit lui Dragnea, "PSD are nevoie de Victor Ponta".

"Am avut multe, multe discutii cu Victor in ultima perioada, in ultimele saptamani. Pot sa spun ca am vorbit chiar inainte de emisiune cu el. Maine o sa ne vedem si am hotarat sa ne vedem la partid. Este o informatie publica. Vine (la sediul PSD - n.r.) special ca sa ne vedem pentru ca vreau sa vedem care sunt modalitatile, mecanismele, mijloacele prin care sa lucram impreuna. PSD are nevoie de Victor Ponta. Victor Ponta a fost un premier foarte bun, a fost un presedinte de partid foarte bun si echipa pe care am facut-o ani de zile poate sa functioneze in continuare in opinia mea", a declarat Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Piatra Neamt, ca Victor Ponta trebuie sa ramana in continuare in politica si sa candideze la alegerile parlamentare, transmite Agerpres.

Declaratia liderului PSD vine in contextul anuntului facut de Ponta ca va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.