Fostul primar interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, a declarat, sambata, pentru Mediafax, ca a parasit UNPR pentru a se inscrie in Miscarea Populara, afirmand ca isi propune sa ramana in administratia publica locala.

Stefanel Dan MarinFoto: Hotnews

Fostul primarul interimar al Capitalei, Stefanel Dan Marin, inscris recent in Miscarea Populara a participat, sambata, la Colegiul National al formatiunii, unde a declarat ca isi propune sa ramana in admnistratia publica locala, afirmand ca sunt discutii cu privire la asumarea unei candidaturi, insa, nu a fost luata nicio decizie inca.

Consilierul general UNPR Stefanel Dan Marin a fost desemnat primar interimar al Capitalei pe 15 septembrie, dupa ce a fost numit viceprimar in locul lui Cornel Pieptea (PNL), care a demisionat. Celalalt viceprimar, Dan Darabont (PSD), a anuntat ca partidul din care face parte nu face nicio propunere pentru postul de primar interimar, consilierii PSD fiind minoritari.

Dupa desemnarea lui Marin primar interimar, Pieptea a ocupat din nou, interimar, pozitia de viceprimar lasata vacanta de cel dintai. Marin a fost demis prin votul consilierilor generali in luna noiembrie, in locul sau fiind desemnat liberalul Razvan Sava.

Stefanel Dan Marin a intrat in atentia presei si dupa un episod controversat, cand a avut o reactie nervoasa intr-o discutie telefonica, injurand atunci cand un jurnalist i-a cerut opinia in legatura cu probleme de la RADET si cu furnizarea caldurii in Bucuresti, in aceasta iarna.