Un grup de colindatori a venit, duminica, la Parlament, unde este dezbatut proiectul legii bugetului pe anul 2016, senatorii si deputatii facand o pauza pentru a-i asculta, Viorel Stefan (PSD) glumind ca alesii trebuie sa "aduca portofelele" pentru ca nu au "colacei".

Grupul de copii a fost invitat in Parlament de deputatul PNL Andreea Paul, membra a Comisiei de buget. Ei au venit chiar inainte de pauza de masa a parlamentarilor, alesii intrerupand dezbaterile pentru a-i asculta pe colindatori, relateaza Mediafax.

Copiii au cantat in Parlament aproximativ 10 minute, iar la final au primit, din partea membrilor Comisiilor de buget, covrigi, portocale si mere. Inainte de a ajunge la Parlament colindatorii, presedintele Comisiei de buget-finante din Camera Deputatilor, Viorel Stefan, i-a anuntat pe alesi de sosirea copiilor si a glumit ca trebuie sa-si aduca portofelele.

"Peste 20 de minute o sa vina acest grup de copii, sa va aduceti si portofelele, ca nu avem colacei", a spus Viorel Stefan.

Colindatori vin in Parlament in fiecare an, in perioada Craciunului, invitati de parlamentari din zonele pe care le reprezinta.

Parlamentarii vor continua dezbaterile asupra bugetului dupa pauza de masa.