Deputatul PSD Claudiu Manda si-a pierdut cumpatul intr-un dialog contondent pe care l-a avut pe Facebook cu mai multi cititori si a sfarsit prin a-l cauta pe unul dintre acestia pe Messenger, special ca sa-l injure de mama,scrie Vlad Petreanu pe siteul sau.

Claudiu MandaFoto: claudiumanda.ro

Incidentul s-a produs miercurea trecuta, cand Manda a postat pe contul sau un link catre o stire referitoare la dotarea autobuzelor din Craiova cu wi-fi neparolat, iar deputatul si un roman din Marea Britanie, Sorin Iovu, s-au insultat in sectiunea de comentarii a postarii, scrie sursa citata.

Manda a continuat disputa pe chat-ul Facebook, unde l-a injurat de mama pe Sorin Iovu, care a postat apoi o captura de ecran cu schimbul de replici.

Claudiu Manda a confirmat incidentul si a spus ca n-a vrut sa-si injure interlocutorul in public, de aceea l-a contactat pe mesageria privata special pentru asta, mai scrie Vlad Petreanu.

Manda a fost propus anul trecut de Victor Ponta ca ministru al Bugetului, in Traian Basescu a respins-o spunand ca i se pare nepotrivita.

"Cea mai complexa experienta a dl Iulian Manda este legata de functia de director la Casa Studentilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo e eventual valoarea biletelor rupte intr-o zi de sambata", spunea pe 1 august 2014 fostul presedinte.

Claudiu Manda este finul lui Valeriu Zgonea. De altfel, intr-o sedinta a Camerei Deputatilor din 26 iunie 2013, dupa ce Valeriu Zgonea, presedintele forului legislativ, i-a acordat cuvantul, Claudiu Manda a spus la inceputul interventiei in plen: "Multumesc, nasule!". Ulterior, acesta a mentionat, pe hol, potrivit presei: "Pai nu-i normal sa-i spun asa daca el m-a cununat?". Ambii sunt deputati de Dolj.