In Consiliul Local Constanta a avut loc vineri o noua sceneta regizata, in absenta, de Radu Mazare, scrieconstantanoastra.ro.

Publicatia din orasul de la malul marii noteaza ca grupul consilierilor PSD incearca sa evite ca municipiul Constanţa să se constituie parte civilă în dosarul DNA care se referă la contractul de salubrizare a Constanţei, cu firma Polaris, în care DNA a constatat un prejudiciu de 200.213.248 lei, adică circa 45,5 milioane de euro.

Pana la urma a fost propusă amânarea proiectului până când consilierii se vor lămuri. Acesta a fost momentul cel mai amuzant, scrie Constanta Noastra, căci, dintre cei 22 de consilieri prezenţi, 18 au votat pentru amânare, iar patru împotriva ei, cei patru fiind toti de la PSD. Conform sursei citate, un consilier PNL a spus ca a votat pentru amanare pentru ca liberalii sa se lamureasca asupra cazului.

Publicatia citata aminteste si ca in 2008, într-o şedinţă condusă de Radu Mazăre, consiliul respingea solicitarea DNA de constituire ca parte civilă în procesul celebru al retrocedărilor ilegale, încă nesoluţionat de justiţie, cel în care prejudiciul estimat de experţi se ridică la 114 milioane de euro.

Articolul integral, AICI.