Deputatul Cezar Cioata, care se afla printre parlamentarii care au schimbat cel mai des partidul in timpul actualei legislaturi, a parasit formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu, urmand sa se inscrie intr-un alt partid, anuntul fiind facut luni in plenul Camerei Deputatilor, informeaza Mediafax.

Cezar CioataFoto: Camera Deputatilor

Cezar Cioata a fost ales in 2012 pe listele PPDD, parasind insa formatiunea lui Dan Diaconescu la doar cateva luni dupa alegeri. Acesta s-a inscris, la inceputul anului 2013, in PC, unde a stat mai putin de o luna. A revenit in PPDD pentru trei luni, apoi a parasit din nou grupul parlamentar, declarandu-se independent.

In primavara anului 2013 s-a alaturat din nou Partidului Conservator, care a fuzionat ulterior cu formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu, ALDE.

Deputatul de Suceava si-a inregistrat, saptamana trecuta, demisia din ALDE, anuntul oficial fiind facut in plenul Camerei Deputatilor de luni de catre presedintele de sedinta, Florin Iordache.

Potrivit presei locale, Cezar Cioata a declarat ca se va inscrie in curand intr-un alt partid, dar nu a precizat pana in acest moment in care.