Fosta canotoare Elisabeta Lipa, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, a primit aviz favorabil in Comisia pentru Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Parlament. Lipa le-a declarat celor din Comisie ca nu are cum sa realizeze proiecte spectaculoase in perioada urmatoare. Mai multi parlamentari i-au reprosat Elisabetei Lipa ca nu a venit cu un program precis pentru tineret.

HotNews.roFoto: Hotnews

Elisabeta Lipa a afirmat ca va face tot ce depinde de ea pentru ca Romania sa aiba o delegatie onorabila la Jocurile Olimpice de anul viitor de la Rio de Janeiro.

"Suntem intr-o perioada importanta in sport, suntem in anul calificarilor la Jocurile Olimpice si pana acum avem doar 27 de sportivi calificati, un numar extrem de mic. Pe vremea mea imi aduc aminte ca eram peste 100 si ma doare acest lucru. Voi continua proiectele prietenei mele Gabriela Szabo, sunt lucruri frumoase care trebuie continuate. Sportivii mai au o sansa de calificare la JO si eu voi face tot ce tine de mine pentru a ne prezenta cu o delegatie onorabila. Pe linie de tineret ne-am propus sa organizam dezbateri si sa organizam competitii sportive pentru sportul de masa, iar dintre ei sa selectam sportivi pentru marea performanta", a precizat Lipa.