Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a declarat, joi seara, dupa o intalnire cu parlamentarii PND, ca nu intentioneaza sa schimbe structura Guvernului, iar pentru fiecare proiect major in parte vor fi purtate negocieri, astfel incat sa fie formata o majoritate in Parlament, potrivit Mediafax.

"Am avut o discutie cu partidele ca sa le prezint prioritatile pe care le avem in vedere. Prioritatile mari, pentru ca nu o sa intram in detalii in programul de guvernare si, pe de alta parte, am vrut sa vad care sunt sensibilitatile partidelor politice, fiind constient in acelasi timp ca nu o sa putem include toate lucrurile precis in programul de guvernare. Eu lucrez acum in paralel pe programul de guvernare si pe indentificarea viitorilor ministri, deci evident ca va trebui sa las timp ministrilor dupa ce-si preiau portofoliile sa vada ce se poate face", a spus Ciolos.

Premierul desemnat a afirmat ca este constient de faptul ca un Guvern de tehnocrati va trebui sa negocieze fiecare masura in parte in Parlament. "Sunt constient, fiind un Guvern de tehnocrati, ca dincolo de votul de investitura, majoritatile se vor constitui in Parlament si vor trebui negociate pentru fiecare proiect major in parte. Asta va presupune un dialog intens cu partidele politice", a spus acesta.

Intrebat daca are de gand sa modifice structura Guvernului, Dacian Ciolos a spus ca va pastra actuala forma.