Circulatia pe DN1 este oprita in zona localitatii brasovene Vistea de Jos, la km 225+500, dupa ce o cisterna incarcata cu 20 de tone de kerosen s-a rasturnat, marti dimineata, intr-un sant. Circulatia a fost deviata pe DJ 104 A, prin orasul Victoria, pana cand cisterna va fi ridicata din santul in care s-a rasturnat, anunta Agerpres.

Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov s-au deplasat la fata locului iar bornele cisternei au fost deconectate pentru a inlatura producerea unui incendiu, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Brasov, cpt. Ciprian Sfreja. Nu au fost inregistrate victime.

"Soferul cisternei, un prahovean in varsta de 53 de ani, a parcat cisterna si a coborat. In momentul parcarii nu a asigurat-o, fiind vorba de o parcare putin in panta, iar aceasta a luat-o la vale, a rulat circa 50 de metri, dupa care s-a rasturnat intr-un sant", a declarat, la randul sau, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, comisarul-sef Liviu Naghi.

Liviu Naghi a adaugat ca nu s-au inregistrat victime si nici vreo explozie in momentul rasturnarii cisternei. Politia Rutiera din Fagaras a deviat circulatia pe DJ 104 A, iar zona a fost izolata pe o distanta de 300 de metri.