Deputatul Mihai Sturzu cere Partidului Social Democrat renuntarea la coalitia de guvernare cu UNPR, din cauza gesturilor politice inacceptabile ale vicepremierului Gabriel Oprea si primarului Cristian Popescu Piedone, se arata intr-un comunicat remis HotNews.ro. "Tacerea domnului Gabriel Oprea in cazul politistului care a pierit intr-un accident de motocicleta, ca si fuga de raspundere a primarului Sectorului 4 dupa tragedia petrecuta in clubul Colectiv sunt nu numai inadmisibile ca atitudini, ci si semnul unei nepasari profunde fata de moartea unor romani. Sa se ia act de faptul ca in cazul unor inalti demnitari de acest tip nepasarea este chiar cea care determina, in ultima instanta, moartea", a spus deputatul Mihai Sturzu.

Mihai SturzuFoto: Agerpres
  • "Consider ca PSD nu mai are dreptul sa ia in considerare avantajele tactice pe care i le aduce alianta cu UNPR si ca, ramanand in asociere cu astfel de politicieni, devine partas la vina acestor politicieni", sustine Mihai Sturzu, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Mihai Sturzu considera ca PSD trebuie sa-si asume o eventuala cadere a Guvernului Ponta, daca ruperea coalitiei de guvernare va duce la asa ceva.

  • "Fac apel la pesedistii care vor schimbarea, in primul rand la cei 1.100 de delegati la Congres care m-au votat pentru functia de vicepresedinte, pentru ca ei sa inteleaga ca avantajele guvernarii, fie egoiste, fie altruiste, nu justifica orice fel de asociere politica. Cei 15.000 de manifestanti pasnici din Piata acuza coruptia generalizata a sistemului si au tot dreptul sa o faca. PSD trebuie sa arate ca nu este, macar in parte, acest sistem", mai spune acesta.