UNPR a lansat un concurs prin care incearca sa motiveze "postacii" partidului sa distribuie gratuit mesajele formatiunii lui Gabriel Oprea. Mesajele de distribuit pentru ziua de luni erau prima declaratie publica a lui Oprea in cazul politistului care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa si un comunicat de sustinere din partea unui sindicat al politistilor.

Castiga o cina romantica cu UNPRFoto: UNPR

Potrivit regulamentului concursului, persoanele care share-uiesc articolele propuse pe site-ul http://social.unprbucuresti.eu vor fi premiate.

Cei ce isi doresc sa se inscrie in concurs trebuie sa aiba minim 18 ani, sa detina un cont de utilizator pe Facebook, sa dea like paginii oficiale a partidului si sa fie abonati la newsletterul UNPR.

Fiecare participant al concursului trebuie sa respecte instructiunile primite pentru a creste in nivel si pentru a avea noi "insigne" (de genul "buna ziua tuturor", "esti de-al casei" sau "distribuie").

Pentru a obtine "distribuie", utilizatorul trebuie sa distribuie de 30 ori materiale publicate pe site.

Castigatorii vor fi desemnati lunar, primii 8 participanti urmand sa primeasca urmatoarele premii:

  • Locul I - o excursie de 4 zile in Venetia, pentru o persoana
  • Locul II - un sejur romantic intr-o statiune de pe Valea Prahovei
  • Locul III - o cina romantica la un restaurant din capitala, pentru doua persoane"
  • 5 mentiuni - un audio book cu mari actori care recita poezii celebre

In cadrul categoriei "Litigii" din regulamentul concursului, "Organizatorul" subliniaza faptul ca "nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionalitatea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet" sau ca "nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate".

Concursul se va desfasura de pe 10 octombrie 2015 pana in septembrie 2016, dar primele mesaje ce trebuie distribuite de participanti au aparut abia pe data de 23 octombrie.