Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il acuza pe Victor Ponta de "barbarie" intr-un mesaj postat pe Facebook, in care acesta i se adreseaza premierului, referindu-se la accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina dar amintind si de prabusirea avionului din Apuseni de anul trecut sau a accidentul de autocar din Muntenegru din 2013.

Catalin PredoiuFoto: HotNews / DP

Ce scrie Predoiu pe pagina sa de Facebook:

"Am spus ca tac pana maine, din respect fata de funeraliile politistului Bogdan Gigina, dar indecenta si cinismul nimicului Ponta sunt revoltatoare.

Ponta, barbarie e sa te faci ca nu vezi cum se musamalizeaza un accident in care a pierit un angajat al statului roman. Barbarie e sa mananci paste si sa faci glumite la restaurant cu jurnalistii, asa cum ai facut tu in timp ce Aura Ion isi dadea sufletul in Apuseni, cand tu ar fi trebuit sa faci tot ce se poate ca sa o salvezi! Barbarie e sa joci baschet, in timp ce premierul Muntenegrului iti salva conationalii care au supravietuit accidentului de langa Podgorica din 2013. Barbarie e sa ai in fruntea guvernului un trimis in judecata penala si la sefia partidului de guvernamant un presedinte condamnat penal.

Ponta, asa cum te stiu personal, probabil ca de toate acestea nici ca-ti pasa, sunt pentru tine doar subiecte de glumite de prost gust, spuse ranjit pe la mesele voastre de nababi facute din bani publici furati."