UPDATE Alina Gorghiu a revenit cu un "UPDATE" pe pagina sa de Facebook, mult mai transant fata de declaratia precedenta: "Daca vicepremierul Gabriel Oprea nu lamureste urgent si complet toata situatia nu exista alta solutie decat demisia sau demiterea acestuia."

HotNews.roFoto: Hotnews

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a comentat pe Facebook cazul politistului Bogdan Gigina care a murit dupa ce a cazut intr-o groapa cu motocicleta, in timp ce insotea coloana oficiala a lui Gabriel Oprea. Gorghiu i se adreseaza direct vicepremierului criticandu-l pentru lipsa de comunicare in aceasta situatie si face apel la acesta sa raspunda inclusiv la intrebarea "de ce era necesara deplasarea in regim de coloana oficiala".

Redam mesajul Alinei Gorghiu pe Facebook:

"Nu asa se face domnule vicepremier, Oprea, ministru al Afacerilor Interne!

Nu se asteapta doua zile, sa va mai ganditi daca este cazul sau nu sa admiteti ca politistul care a decedat facea parte din coloana dumneavoastra oficiala.

Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Politiei Capitalei sa minimalizati o tragedie. Trebuie sa furnizati familiei, opiniei publice, colegilor politisti toate informatiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesara deplasarea in regim de coloana oficiala, cu ce viteza se deplasa coloana?

O politica responsabila inseamna asumare si transparenta, asa ca va solicit sa reveniti asupra exercitiului de comunicare cu care sunteti dator opiniei publice."