Liviu Dragnea i-a cerut premierului Victor Ponta sa analizeze, in perioada urmatoare, daca este nevoie de o schimbare in structura Guvernului, la nivel de ministri sau de secretari de stat.

Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea si Victor PontaFoto: Agerpres

Seful PSD a declarat, intr-o conferinta de presa, ca a discutat cu Victor Ponta si duminica, si luni, si "ar trebui in perioada urmatoare si el si noi sa ne gandim daca e nevoie - poate nu e nevoie - de ceva schimbari in structura executivului".

"O analiza serioasa trebuie facuta. Daca premierul va considera ca are nevoie de o imbunatatire a activitatii vom discuta si daca vom conveni acest lucru va avea tot sprijinul", a spus Dragnea.

Intrebat de ziaristi daca Victor Ponta a fost de acord cu aceasta propunere, Liviu Dragnea a raspuns: "Nu poate sa nu fie de acord cu o discutie, o discutie nu omoara pe nimeni".

In opinia sa, o analiza la nivelul executivului se impunea chiar daca nu ar fi exista congresul PSD, deoarece "dupa o perioada de functionare a oricarui guvern e nevoie de aceasta analiza", care "se poate termina nu neaparat cu schimbari de ministri, poate imbunatatirea unui tip de comunicare".