Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a postat miercuri pe pagina sa de Facebook un mesaj video pe care l-a filmat pe centura Capitalei, in care deplange aglomeratia de pe aceasta sosea, notand totodata ca "in drum spre autostrada, am parcurs 10 kilometri in mai mult de o ora".

Alina Gorghiu, pe centura CapitaleiFoto: Captura Facebook

"Pana duminica voi vizita organizatiile judetene ale PNL din Mehedinti, Caras-Severin si Maramures. In drum spre autostrada, am parcurs 10 kilometri in mai mult de o ora. Nici radare nu pot fi amplasate, ca sa fac o gluma pe seama mea. Revenind intr-un registru serios, Capitala Romaniei, cel mai mare oras al tarii, nu are inca o sosea de centura, dupa 25 de ani in economie de piata. Autostrada Sibiu-Orastie se surpa, dupa ce a fost inaugurata prematur, in scop electoral, de Guvernul Romaniei. Sub actuala administratie centrala nu s-a finalizat nici macar un kilometru de autostrada contractat in acest mandat. Acestea sunt realitatile pe care PSD nu le prezinta si care mentin Romania subdezvoltata.

Va tin in continuare la curent cu ceea ce voi face in urmatoarele zile in Mehedinti, Caras-Severin si Maramures", spune Alina Gorghiu in mesajul postat pe Facebook.

In filmuletul atasat la postare, lidera PNL afirma:

"O sa ziceti la un moment dat ca am ceva cu Ponta, n-am nimic cu Ponta. N-am nimic nici cu CNADNR-ul. Insa un vinovat trebuie sa existe pentru faptul ca de vreo ora jumatate stau pe amarata asta de centura a Bucurestiului, care e praf si pulbere. Si credeti-ma ca orice bucurestean, si cred ca orice om care trece pe aici in tranzit si ramane blocat in trafic cu orele, ar prefera sa vada o centura normala si sa voteze guvernul ala cred ca 10-20 de ani la rand, primul guvern care va reusit sa puna biciul pe CNADNR si sa faca centura asta... Si suna simplu, dar centura se pare ca e un lucru care complica lucrurile in Romania si mai ales in Bucuresti".

.

Posted by Alina Gorghiu on Wednesday, 14 October 2015