Antena 3a prezentat luni seara o mai multe fotografii sustinand ca Oana Niculescu Mizil i-a facut luni dupa-amiaza o vizita fostului presedinte Traian Basescu, la vila acestuia din strada Mihaileanu. UPDATE: Marian Vanghelie a confirmat intalnirea pentru RTV si a spus ca e vorba despre "discutii intime".

Oana Niculescu Mizil, la vila din strada Mihaileanu a lui Traian BasescuFoto: Antena 3

Antena 3 a pus aceasta intalnire a pus intalnire in contextul in care marti are loc un alt termen in procesul lui Marian Vanghelie. Niculescu Mizil este iubita primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, aflat in arest la domiciliu. Cei doi au o fetita ce s-a nascut luna trecuta.

Intrebat despre o vizita similara pe care a facut-o si sotia lui Adriean Videanu pentru a-i cere ajutorul fostului sef al statului, Vanghelie a declarat la Romania TV: "Nu are legatura, nu stiu de ce a fost doamna Videanu. Dar nu are nicio legatura cu dosarul meu. Este cu totul si cu totul diferit. Poate cu timpul o sa vi se satisfaca curiozitatea. Pot sa va zic un singur lucru. Sa-i spuneti un singur lucru domnului general: ca daca ma urmareste pe mine sa inteleaga si ceilalti politicieni, si dl Blaga, si dna Gorghiu, si dl Dragnea, ca acel general ii urmareste si pe ei. Ar trebui sa fim ingrijorati ca se ocupa cineva si urmareste o mare parte din clasa politica, nu ceea ce discut eu cu dl Geoana, cu dl Basescu", a mai spus Vanghelie.