Premierul Victor Ponta a scris, duminica, pe Facebook, un mesaj in care le multumeste celor care l-au felicitat de ziua sa de nastere, el mentionand totodata ca nu a facut niciodata "ceva ilegal sau rau cu intentie", a invatat din greseli si a cerut iertare cand a gresit.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Multumesc tuturor celor care azi mi-au transmis un gand bun (familie, prieteni, colegi sau necunoscuti, precum cei doi tineri care m-au vazut in masina la semafor si au lasat geamul jos doar sa-mi ureze "La multi ani!")", a scris Victor Ponta pe contul sau de Facebook, potrivit Mediafax.

"In 43 de ani am trecut deja prin foarte multe, bune si rele, cred in Dumnezeu, imi iubesc familia mai mult decat pe mine insumi, imi ajut prietenii si respect oamenii. Nu am facut niciodata ceva ilegal sau rau cu intentie, am invatat din greseli si am cerut iertare cand am gresit. Chiar si azi, in timpuri cum nu am mai trait, cred ca prostia, ticalosia si ura atat de prezente din pacate in viata noastra nu pot sa ne schimbe fundamental ca oameni!", adauga Ponta.

Victor Ponta a implinit duminica 43 de ani.