Informatiile aparute in presa despre falsificarea actelor pe care Sova le-a depus in instanta in procesul cu mine arata micimea morala a acestui personaj politic, un 'jurist', care mai este si senator, dispus sa incalce legea si sa minta judecatorii, sustine Monica Macovei intr-un comunicat de presa.

Jurnalistii citeaza dinrechizitoriul procurorilor DNA in cazul Ponta&Sova si complexurile energetice Turceni si Rovinari, iar concluzia este ca Ponta si Sova nu numai ca au luat cateva milioane de euro din buzunarele oamenilor, dar au si mintit, acuza europarlamentarul.

Macovei spune ca va informa CEDO, unde a depus o plangere dupa ce a pierdut procesul pe care i l-a intentat Dan Sova, despre faptul ca acesta a depus acte false in instanta.

"Voi cere in Romania, imediat ce apare o decizie a judecatorilor in dosarul Ponta&Sova, deschiderea unui proces de revizuire, pe baza acestor noi informatii si a actelor depuse de Sova, despre care procurorii sustin ca au fost falsificate. Minciunile si ilegalitatile lui Sova nu pot ramane nepedepsite", mai transmite sursa citata.