Prim-vicepresedintele PNL Andreea Paul a declarat, joi, ca "multi cred" despre Gabriel Oprea "ca poate sa fie un premier bun al Romaniei", adaugand ca "Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai."

Andreea PaulFoto: Agerpres

"Gabriel Oprea .. multi cred ca poate sa fie un premier bun al Romaniei si am avut putini premieri buni ai Romaniei. Vom vedea. Majoritate parlamentara nu se poate obtine fara UNPR. Deci e nevoie de acest parteneriat, cu UNPR si nu numai. Discutia legata insa de premier al unei posibile unei majoritati. Sunt sigura ca va fi cel mai bun. In politica e bine sa nu excluzi pe nimeni mai ales cand esti in goana pentru a construi majoritate parlamentara" a afirmat Andreea Paul, citata de Realitatea Tv.

Vicepremierul Gabriel Oprea sustine insa in continuare ca nu este interesat de functia de premier, chiar daca ar fi o varianta de luat in calcul. "Premier? Nu, vreau sa va spun ca poate as reprezenta o solutie, acolo unde sunt intotdeauna aduc un pic de siguranta, sunt un om serios, a te tine de cuvant, in toate guvernele ne am tinut de cuvant, in guvernul in care sunt acum prim ministru e Ponta."