Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca nu stie daca premierul Victor Ponta este plecat sau nu din tara si nici daca si-a delegat atributiile de premier.

Intrebat de jurnalisti, joi, la Palatul Parlamentului, inainte de conferinta extraordinara a organizatiei PSD Bucuresti, despre informatiile aparute in presa privind plecarea din nou a premierului Victor Ponta in Turcia, Dragnea a raspuns:

"Nu stiu unde este, sincer nu stiu. Nu am vorbit cu premierul nici ieri, nici azi. Nu mi-a zis, am avut ultima discutie cu el marti si nu mi-a zis, ne-am intalnit in sedinta coalitiei si nu mi-a zis nici mie, nici colegilor . Sincer, nu stiu nici daca este plecat si unde este plecat, nici daca a delegat atributiile".

Premierul Victor Ponta a plecat, joi, din nou, in Turcia, pe fondul intensificarii zvonurilor ca urmeaza o iminenta schimbare din functie cu Gabriel Oprea, au confirmat pentru HotNews.ro surse politice.

Potrivit acestora, Ponta le-ar fi spus colaboratorilor ca pleaca pentru o serie de analize la picior. De mentionat ca Ponta nu a anuntat oficial, la fel cum a procedat si data trecuta cand s-a operat la genunchi, aceasta noua deplasare in afara tarii.

Informatia ca Ponta a plecat in Turcia a fost publicata in premiera de BN24, care mentioneaza ca premierul anunta pe 23 iulie ca "este foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi, dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta, e doar ce nu s-a reusit data trecuta".