Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre "un denunt corect", facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut "cu catusele pe masa", ca amenintare. Udrea mai spune, despre cazul lui Sorin Oprescu, ca este "un flagrant greu de contestat".

Elena UdreaFoto: Captura YouTube

"In cazul domnului Oprescu, asa cum arata el pana in acest moment, vorbim despre un denunt facut inainte sa se intample darea de mita, vorbim despre o actiune care a dus la un flagrant. Uitati ca denuntul, daca este facut in conditiile legii, nu este contestabil si are utilitatea lui. (...) Situatia, asa cum se vede ea astazi, este una care poate sa faca diferenta intre ce inseamna un denunt facut atunci cand ti se pun catusele pe masa si ori spui ceva despre cineva anume, ori te duci tu la puscarie, si ce inseamna un denunt corect", a declarat Elena Udrea, citata de Mediafax.

Fostul ministru a precizat si ca nu intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, dupa ce Traian Basescu afirmase duminica seara, intr-o emisiune tv, ca ar sustine-o pentru aceasta functie.