Liderul PSD, Liviu Dragnea, a profitat de prezenta la Budapesta, unde s-a dus sa vada meciul nationalei Romaniei, pentru a merge la gara Keletti, unde se afla un numar mare de migranti si refugiati, si a gasit "ciudat" faptul ca unii dintre ei sunt "foarte bine organizati" si isi ascund fata cand vad o camera de filmat.

"Am fost in gara si am vorbit cu imigrantii. Am vrut sa ii vad cu ochii mei pentru ca este aceasta discutie, statul roman zice cu seninatate ca ii primim si noi nu stim daca suntem pregatiti sau nu", a declarat Liviu Dragnea, pentru BreakingNews24.

El a afirmat ca i s-a parut "ciudat" ca migrantii sunt in marea majoritate barbati tineri si unii dintre ei sunt foarte

Liviu Dragnea, la Budapesta

Liviu Dragnea, la Budapesta

Foto: BreakingNews24

bine organizati.

"Sunt si oameni extrem de amarati, dar sunt si altii foarte bine organizati, pe grupuri, fiecare grup are coordonatorul lui. Au o singura tinta, sa ajunga in Germania", a declarat acesta, pentru BN24.ro .

Presedintele PSD a spus ca il va convoca luni pe Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, la sedinta Coalitiei, pentru a prezenta un raport referitor la cotele de imigranti discutate in prezent la nivelul Uniunii Europene si pentru a analiza daca insitutiile statului pot sa faca fata acestora.

"Vreau sa ne spuna, suntem pregatiti sau nu, cati vin, exact, ce inseamna asta pentru statul roman, ce masuri luam", a explicat Liviu Dragnea.