Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale. Sandra Pralong isi va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Sandra PralongFoto: Arhiva personala

Sandra Pralong, specialista in relatii publice, a mai fost consilier prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu (1998 - 2000). In 2012, ea a candidat pentru Senat din partea PNTCD, dar nu a reusit sa castige cursa electorala.

In acest moment, Sandra Pralong este profesor invitat la Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine, unde preda "Managementul schimbarii". Ea lucreaza in paralel la Synergy Communications ca si consultant.

Potrivit CV-ului de pe site-ul propriu, intre 1985 si 1990 a fost manager al suplimentelor speciale si director de promovare al revistei Newsweek New York, iar intre 1990 si 1993 a fost Co-presedinte al Consiliului Director si Director Executiv la Fundatia pentru o Societate Deschisa.

Vom reveni