Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca le-a cerut ministrilor Rovana Plumb si Eugen Teodorovici sa prezinte o "analiza serioasa" asupra legii salarizarii, inclusiv in ceea ce priveste majorarea salariilor din sanatate.

Liviu DragneaFoto: Guvernul Romaniei

"Al doilea subiect pe care l-am discutat la BPN se refera la legea salarizarii, la care lucreaza Ministerul Muncii. BPN a cerut celor doi ministri, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, luni sa prezinte stadiul negocierilor si stadiul in care se afla cu elaborarea efectiva a proiectului legii privind salarizarea", a precizat Dragnea, la finalul reuniunii conducerii PSD.

El a adaugat ca doreste o analiza serioasa, prezentata de cei doi ministri pe legea salarizarii in ansamblu.

"Vreau sa avem o analiza serioasa, prezentata de Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, pe legea salarizarii in ansamblu, inclusiv a functionarilor publici, inclusiv discutia despre majorarea salariilor din Sanatate, pentru ca toate trebuie puse intr-o actiune coerenta. Adica noi discutam despre legea salarizarii tuturor bugetarilor, ceea ce este foarte corect, si trebuie sa vedem daca reusim sa o adoptam sau sa facem proiectul de lege sau, pana il facem, categorie cu categorie primeste majorari salariale", a spus Dragnea.

Citeste si: