Decizia de infiintare a Partidului M10 este definitiva, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dispus, prin sentinta civila nr. 29 din 7 august, sa acorde personalitate juridica formatiunii politice infiintate de europarlamentarul Monica Macovei.

Sigla Partidului M10Foto: Facebook - Partidul M10

"Clasa politica expirata si corupta a tranzitiei se demoleaza singura, este pulverizata de propria coruptie, raspunde in fata justitiei. Noi oferim alternativa, speranta. Vrem o politica decenta, modesta, pentru oameni. Vrem o Romanie in care sa ne faca placere sa traim. Nu vrem oameni tristi, vrem oameni bucurosi", arata M10 intr-un comunicat de presa in care anunta decizia instantei.

M10 arata ca a facut deja propuneri de reforma a vietii politice, dintre care "unele au fost ascultate (liberalizarea infiintarii partidelor politice), altele nu (vot electronic si prin corespondenta, reprezentare corecta a diasporei). Vom continua sa ne luptam pentru ele si sa facem propuneri despre tot ce ne doare: infrastructura proasta, sanatatea si educatia precare, birocratia excesiva, natura distrusa, etc."