Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, vineri, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD inseamna "intoarcerea baronilor locali la conducere", "o intoarcere a PSD cu 25 de ani in urma".

''Pentru mine, solutia Dragnea inseamna o intoarcere a PSD-ului cu 25 de ani in spate, inseamna sustinerea lui Ion Iliescu, pe care ati vazut-o, pentru Dragnea, si inseamna intoarcerea baronilor locali la conducere. Probabil ca ati vazut ca sprijinul pentru Dragnea a fost de la acestia, i-a reactivat deja intr-o serie de filiale. PNL e destul de putin interesat de macelul din PSD. Din pacate, aceasta lupta interna, extrem de agresiva, intre Dragnea si Ponta si reglarea de conturi in interior afecteaza actul de guvernare. Vorbeam de infrastructura, dar si legat de absorbtia de fonduri europene, cifrele sunt dramatice'', a afirmat copresedintele PNL Alina Gorghiu, citata de Agerpres.

Gorghiu a adaugat ca este si "o problema de integritate in PSD".

''Mai e si o problema de integritate, pentru ca, fara sa consider vinovat pe nimeni din PSD, pana nu vad o hotarare definitiva din partea instantelor judecatoresti, cred ca e o problema de onoare si de ce vrei tu sa transmiti ca tara atunci cand liderul principalului partid de pe stanga esicherului politic, care sustine Guvernul, are in frunte un presedinte condamnat si mai are si un premier urmarit penal. Nu cred ca sunt vinovati si le urez succes sa isi demonstreze nevinovatia'', a mai spus Alina Gorghiu.

Gorghiu a mai afirmat si ca premierul ar trebui sa isi ia de tot vacanta din politica.

''Fiecare merita o vacanta. Din pacate, premierul tot are vacanta in ultima vreme. I-as sugera sa isi ia de tot vacanta din politica, asta e singurul mesaj onest pe care pot sa il transmit'', a spus vineri Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa, intrebata de jurnalisti ce mesaj are pentru premierul Victor Ponta, care a plecat in vacanta.

Copresedintii PNL Vasile Blaga si Alina Gorghiu au fost prezenti, vineri, in judetul Dambovita, unde au efectuat o vizita la fabrica Arctic din Gaesti si au sustinut o conferinta de presa la sediul PNL Dambovita din Targoviste. Programul vizitei a cuprins si o intalnire cu membri si simpatizanti ai partidului din judet, la Casa Sindicatelor Targoviste.