Premierul Victor Ponta a evitat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind viitoarea operatie pe care o va face la genunchi.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Ce plecare? Suntem la PSD”, a spus Victor Ponta, inainte de sedinta Biroului Permanent National al PSD

Premierul a mers de la masina si pana in sediu fara carje, care au fost tinute de insotitorii sai din SPP si a spus ca i s-a luat o greutate de pe umeri.

Premierul Victor Ponta a descoperit, in urma controlului medical efectuat in Turcia, ca are probleme in urma operatiei, care necesita o noua interventie la menisc, au declarat pentru Hotnews.ro surse din PSD.

Premierul a dat vina pe anchetele DNA pentru rectificarea negativa ce va fi facuta la Ministerul Transporturilor.

La Transporturi se taie acei bani, cofinantarile pentru proiectele ce nu se pot termina pana la 31 decembrie din cauza suspiciunilor, anchetelor, investigatiilor, a acuzat Victor Ponta.

"In fiecare an e din ce in ce mai rau, din ce in ce mai multe anchete si proiecte care nu se pot termina" a declarat seful Guvernului.

Victor Ponta a tinut sa sublinieze si ca, desi legea bugetului de stat prevedea un deficit de 13 mld lei, s-a consemnat un excedent de 4 mld. lei, ceea ce inseamna ca se acopera dublarea alocatiilor pentru copii si alte majorari de salarii, "si tot ramanem cu bani".