Deputatul liberal Raluca Turcan afirma, intr-o declaratie transmisa presei, ca alegerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD reprezinta "o prima dovada a sistemului clientelar, putred care se reinstaureaza in Romania", amintind de "comportamentul lui Adrian Nastase".

"Liviu Dragnea a fost pus in fruntea PSD cu un singur scop: sa sugrume statul, bugetul tarii sa devina sursa de hrana pentru PSD. Faptul ca rectificarea la bugetul tarii va fi prezentata intai PSD arata exact cum gandeste PSD cu noul presedinte: precum rechinii care simt miros de sange. Aliatii la guvernare ai PSD ar trebui sa se revolte. Rectificarea bugetara este pentru Romania si toti cei care vor prosperitate si drum european pentru Romania ar trebui sa respinga acest comportament la guvernare al PSD", sustine vicepresedintele PNL.

In prima sa conferinta de presa in calitate de presedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea a anuntat ca a convenit cu premierul ca ministrul de Finante sa prezinte in fata Biroului permanent national al PSD proiectul de rectificare bugetara, inainte ca acesta sa fie aprobat de guvern.