Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a comentat, miercuri seara, pe Facebook, alegerea lui Liviu Dragnea ca presedinte interimar al PSD, ea afirmand ca "prima concluzie ar fi ca asa arata reforma in acest partid". "Ce trebuie sa inteleaga Victor Ponta, PSD si aliatii sai de guvernare este ca trebuie operata o schimbare in fruntea Guvernului. Romania nu poate fi condusa de ce se rebuteaza la PSD", spune Gorghiu.

"Despre alegerea pe care PSD a facut-o astazi, prima concluzie ar fi ca asa arata reforma in acest partid. PSD inainteaza in criza in care se afla de ceva vreme. Sedinta de astazi nu este decat un nou pas in aceasta criza. Ce trebuie sa inteleaga Victor Ponta, PSD si aliatii sai de guvernare este ca trebuie operata o schimbare in fruntea Guvernului. Romania nu poate fi condusa de ce se rebuteaza la PSD", a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

"Nu cred ca lucrurile in PSD se vor linisti, ca taberele se vor reconcilia prea curand. Problema este ca disputele din acest partid afecteaza guvernarea. Mi se pare grav ca PSD incearca, in ultima vreme, sa mascheze criza din partid intoxicand opinia publica cu tot felul de proiecte populiste. De fapt, cu totii sunt concentrati in lupta pentru suprematie in interiorul partidului, guvernarea devine o chestiune marginala", a continuat aceasta.

Ea mai noteaza ca, "daca PSD se afla intr-un proces de disolutie, pe dreapta, lucrurile stau complet diferit". "Noul PNL este un proiect politic de amploare, un proiect solid care are un singur drum: inainte. Ultimele sondaje arata ca ne consolidam prima pozitie in optiunile electoratului - oamenii ne valideaza actiunea politica, programul de guvernare, atitudinea serioasa si pro integritate in politica", afirma Gorghiu.