Ministrul Justitie, Robert Cazanciuc, a declarat ca va demisiona "cu siguranta" daca acest lucru va ajuta la "infaptuirea justitiei", dupa ce premierul Victor Ponta i-a transmis ca ar fi mai bine sa-si dea demisia daca nu reuseste sa convinga CSM sa ia masuri in acest caz.

Robert CazanciucFoto: Agerpres

Intrebat de ziaristi, la sosirea la o sedinta a PSD, daca va demisiona, Cazanciuc a raspuns: "Daca demisia mea ajuta la infaptuirea justitiei, cu siguranta".

"M-a dojenit putin, asa, premierul pentru lucruri care apar in spatiul public", a adaugat el, dupa ce Victor Ponta i-a cerut ministrului justitiei sa caute masuri pentru cazul tinerei violate din Vaslui si s-a rastit la Robert Cazanciuc atunci cand i-a raspuns ca a fost sesizata Inspectia Judiciara in acest caz.

Acesta a spus ca dupa finalizarea procedurilor in curs de derulare se va putea discuta "daca acest caz particular e o greseala sau nu" din punct de vedere al reactiei autoritatilor statului.

"E si multa emotie in jurul acestui caz, e firesc, numai tata sa nu fii in situatia victimei in momentul de fata", a comentat el.