Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, a declarat luni, la conferinta judeteana de alegeri a organizatiei PSD Giurgiu, ca daca ar exista posibilitatea ca liderii de la Giurgiu sa fie clonati, PSD ar putea castiga urmatoarele alegeri cu peste 70%, informeaza Agerpres.

' Nu trebuie sa va invatam noi, cei de la Bucuresti, ce este politica si ce este organizarea aici, la Giurgiu, dar pot sa va spun ca daca am avea capacitatea sa clonam organizatia de la Giurgiu, sefii celor 54 de organizatii de la nivelul judetului Giurgiu sau daca am putea sa il clonam pe Nae Badalau (n. red. senatorul PSD Niculae Badalau, presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu) vom putea sa castigam alegerile cu peste 70%. De aceea, fac apel la domniile noastre ca bunul parcurs pe care il aveti de ceva vreme incoace sa il continuati. Totodata, eu sunt convins ca miercuri la CEx vom lua cea mai buna decizie, iar in urma acestei decizii partidul trebuie sa isi continue drumul, sa isi continue traseul pentru ca avem cea mai buna guvernare', a afirmat Dolineaschi.

El a completat ca un lider puternic este acela care in spatele lui oameni si organizatii puternice. Nu in ultimul rand, acesta a spus ca social-democratii trebuie sa ii fie alaturi lui Victor Ponta si sa il ajute sa se ocupe in continuare de guvernare.

La conferinta judeteana de alegeri a PSD Giurgiu au mai participat Codrin Stefanescu si Mihai Sturzu, alaturi de liderii judeteni ai partidului.