Jurnalista Laura Chiriac s-a inscris miercuri in ALDE, unde, potrivit unui comunicat de presa transmis de formatiune, va raspunde de politicile sociale ale partidului, precum si de relatiile internationale ALDE. Alianta Liberalilor si Democratilor (ALDE) este formatiunea care a luat nastere in iunie 2015 prin fuziunea dintre partidului lui Calin Popescu Tariceanu (PLR) si Partidul Conservator.

Laura ChiriacFoto: ALDE

"Experienta sa in mass-media, ca jurnalist la Radio France International, AFP, Realitatea TV sau Romania TV, reprezinta un capital important pentru ALDE", se arata intr-un comunicat de presa semnat de copresedintii ALDE Calin Popescu-Tariceanu si Daniel Constantin.

"Intr-o perioada in care mesajele politice s-au transformat in alibiuri, cand discursul ultradefensiv a devenit strident, puntile de comunicare cu oamenii se rup... Astazi, mai mult ca niciodata, criteriile de apreciere ale politicilor sociale ar trebui sa tina cont de calitatea educatiei, a serviciilor medicale, de puterea de cumparare a omului de rand... Cei mai multi dintre noi am devenit spectatori la marea reprezentatie televizata din ultimele luni si uitam sa ne aparam drepturile si libertatile individuale. Asa cum am avut un cuvant de spus in mass-media, consider ca este momentul sa fac ceva mai mult pentru societatea romaneasca. Am ales ALDE!", a declarat Laura Chiriac, potrivit sursei citate.