PMP Constanta “se delimiteaza in totalitate” de declaratiile fostului presedinte al partidului Elena Udrea prin care aceasta constata ca se simte lipsa primarului Radu Mazare, pentru ca statiunea Mamaia arata mai rau decat anul trecut, se arata intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres. Filiala din Constanta a PMP considera ca declaratiile lui Udrea “au fost facut in calitate de turista” si, in acelasi timp, sustine ca “gruparea Mazare-Constantinescu este cea care a facut cel mai mare rau constantenilor”, potrivit comunicatul semnat de vicepresedintele organizatiei Claudiu Palaz.

“Declaratiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost facute in calitate de turista si nu reprezinta punctul de vedere al constantenilor. Partidul Miscarea Populara Constanta se delimiteaza in totalitate de declaratiile acesteia”, se arata in comunicatul PMP Constanta.

Fostul presedinte PMP, Elena Udrea, a afirmat, marti, ca se simte lipsa lui fostului edil al Constantei, Radu Mazare, deoarece statiunea Mamaia arata mai rau ca anul trecut.

"Din pacate, constat ca statiunea Mamaia nu mai arata ca anul trecut. Si o spun eu, care nu am fost niciodata fan Radu Mazare, dar se vede ca Constanta nu mai are primar. Cu toate acestea, sper ca cei care vin pe litoral sa se simta bine. La fel, constat ca lucrarile incepute impreuna cu Consiliul Judetean, in mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucreaza la drumul spre Navodari, nu se mai deconteaza niciun ban de la Ministerul Dezvoltarii, totul este blocat. Din pacate, sufera constantenii si turistii care vin pe litoral", a afirmat Elena Udrea in fata sediului Inspectoratului de Politiei al Judetului, potrivit Agerpres.

In perioada octombrie 2009 – aprilie 2012, Claudiu-Iorga Palaz, in prezent vicepresedinte al PMP Constanta, a fost prefect al judetului Constantei din partea Partidului Democrat Liberal. Acesta a demisionat din functia de prefect, in 2012, pentru a candida la presedentia Consiliului Judetean Constanta, din partea UNPR, insa a pierdut lupta electorala cu pesedistului Nicusor Constantinescu.