Europarlamentarul Cristian Busoi, copresedinte PNL Sector 1, s-a inscris joi joi in competitia interna a PNL pentru desemnarea candidatului partidului la functia de primar al Bucurestiului.

Cristian BusoiFoto: cristianbusoi.eu

"Bucurestenii sunt invitati sa isi spuna parerile pe www.bucurestisanatos.ro, o platforma online cu ajutorul careia vor interactiona mai usor. Prin intermediul chestionarului de pe site, se va contura o harta a problemelor orasului, iar echipa de specialisti in administratie publica, sanatate si mediu a PNL va identifica solutii viabile pentru rezolvarea lor", se arata intr-un comunicat al partidului.

"Bucurestiul de astazi este un oras poluat. Bucurestiul de astasi este un oras blocat, sufocat de noxele masinilor care stau zilnic ore in sir in trafic. Bucurestiul de astazi nu are suficient spatiu verde, iar curatenia lasa de dorit. In Bucurestiul de astazi locuitorii sai nu au acces egal la servicii medicale. Spitalele sunt neprimitoare si insuficient dotate", a declarat Busoi, citat in acest comunicat.