Rovana Plumb, presedinte interimar al PSD, a afirmat marti seara, la Romania TV, ca premierul Victor Ponta va reveni in Romania "undeva in cursul saptamanii viitoare" si a sustinut ca votul din Parlament prin care Mihai Razvan Ungureanu a fost confirmat director al SIE, cu sprijinul UNPR, nu inseamna ca actuala coalitie de guvernare nu mai functioneaza.

Co-presedintele PNL "Alina Gorghiu isi face iluzii", "coalitia e functionala, e stabila", a spus Rovana Plumb, care a subliniat ca "in fiecare zi s-au dat mesaje de acest gen, inclusiv din partea dl general Oprea".

"Le spun celor care incearca sa gandeasca ca poate sa vina un alt guvern ca e total fals si ca se insala (...) UNPR, prin vocea presedintelui sau, a spus foarte clar ca sustine aceasta guvernare", a continuat aceasta.

Rovana Plumb a invocat in sprijinul afirmatiilor sale faptul ca "dl general Oprea este un om de cuvant, nu-si schimba cuvantul de la o zi la cealalta".

Intrebata cand va reveni in tara premierul Victor Ponta, care se afla in prezent in Turcia, unde a fost operat la genunchi, Plumb a raspuns: "Undeva in cursul saptamanii viitoare".