Vicepresedintele liberal Raluca Turcan sustine ca "votul de astazi l-a scos in afara Palatului Victoria" pe premierul Victor Ponta. "La revedere, guvernare PSD! PNL are o coalitie cu care poate guverna. Victor Ponta a devenit premier ilegitim", afirma Turcan, intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Raluca TurcanFoto: Hotnews
  • Declaratia vicepresedintelui PNL vine in contextul in care Parlamentul voteaza propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE: Mihai Razvan Ungureanu. PNL si UDMR au reusit sa asigure cvorumul, in ciuda boicotului PSD. Sursa si detalii

"La revedere, guvernare PSD! PNL are o coalitie cu care poate guverna. Victor Ponta a devenit premier ilegitim. Toata legitimitatea sa statea in majoritatea parlamentara care-l sustinea", afirma Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, "demisia lui Victor Ponta ar fi consecinta fireasca a unui asemenea moment. Victor Ponta mai poate ramane premier doar daca se leaga de scaun. Votul de astazi l-a scos in afara Palatului Victoria. Victor Ponta mai poate ramane premier doar la PSD pentru ca de astazi nu mai este premier al Guvernului Romaniei".

Citeste si: