Premierul Victor Ponta a felicitat, vineri, echipa feminina de spada a Romaniei, care a obtinut medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku, notand totodata ca sportivele "au voie" sa fie in capitala azera "fara sa le critice vreun 'analist'", scrie Agerpres.

"Felicitari fetelor din echipa de spada, antrenorilor si Federatiei! Felicitari Romania! Ma bucur ca ele au voie sa fie la Baku fara sa le critice vreun 'analist'!", a scris Ponta, pe Facebook.

Echipa feminina de spada a Romaniei a cucerit medalia de aur la Jocurile Europene de la Baku (Azerbaidjan), vineri, dupa ce a invins Estonia in finala, cu scorul de 31-25.

Echipa de spada (Ana-Maria Branza, Simona Gherman, Simona Pop) a adus a treia medalie de aur a delegatiei Romaniei la Baku si a patra a scrimerilor pana acum.

Prezenta prim-ministrului Victor Ponta la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, in urma cu doua saptamani, a fost criticata de opozitie, iar presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca a aflat "pe surse" despre aceasta vizita, nefiind informat oficial de premier.