Domnul Ghita ar putea sa spuna multe, pentru ca a fost si este parte in multe lucruri care se intampla in Romania azi, a declarat vineri Elena Udrea, care s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, ca obligatie in cadrul controlului judiciar impus de instanta in cazul fostului ministru al dezvoltarii.

Elena UdreaFoto: Captura YouTube

"Probabil ca in vara aceasta vom avea un spectacol real cu dezvaluri la televiziunea domnului Ghita", a spus Elena Udrea jurnalistilor.

Intrebata fiind de plangerile pe care Sebastian Ghita le-a trimis sau a anuntat ca le va trimite institutiilor statului privind presupuse abuzuri ale DNA, Udrea a raspuns: "De ce nu a cerut el de mai demult asa ceva?"

"De ce nu a cerut acum cateva luni de zile cand ceream eu lucrurile acestea? Aceste lucruri nu mai pot fi ascunse', a declarat fostul ministru al dezvoltarii.

Ea a acuzat si ca unii alesi acuzati de procurori au scapat de arestare prin votul colegilor lor, in timp ce in cazul ei a votat Pentru, "un parlament, vorba maestrului Cristoiu, de cacaciosi"

"Pentru ca astazi in politica este foarte important ce partid in spate. Domnul Ponta reprezinta cel mai important partid in Romania", a spus Udrea despre faptul ca parlamentarii au respins cererea DNA in privinta premierului.

"Depinde ce partid reprezinti, nu de situatia in care esti implicat", a insistat ea.

Udrea comentat si faptul ca in lipsa premierului Victor Ponta, Guvernul este condus de generalul Gabriel Oprea: 'Eu astept sa conduca guvernul SRI, ca sa avem un guvern militarizat".

"Ma gandesc ca daca multi au aplaudat cand au vazut-o pe Udrea in catuse, suntem pe drumul cel bun", a spus ea ironic, adaugand ca asteapta "momentul in care tara va fi condusa de un general de securitate".

Ea a comentat si situatia din PSD, apreciind ca este greu "cu seful partidului fugit in Turcia": "Probabil ca membrii partidului sunt destul de panicati".