Ambasadoarea Suediei s-a intalnit cu procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa intrevedere pe contul de Facebook al Ambasadei suedeze fiind postata o declaratie a diplomatei, care spune ca sprijina "cu tarie" autoritatile romane in determinarea lor de a lupta impotriva coruptiei, potrivit Mediafax.

"In cursul zilei de ieri (n.r. - marti), ambasadorul Suediei la Bucuresti, Anneli Lindahl Kenny si Alexander Peyre Dutrey, secretar I, au avut o intalnire cu procurorul sef al DNA, Laura Kovesi", se arata in mesajul postat pe contul de Facebook al Ambasadei Suediei la Bucuresti.

"Guvernul Suediei este un ferm sustinator al transparentei si al statului de drept. Este foarte incurajator sa vedem profesionalismul si integritatea de care dau dovada DNA si personalul acesteia. Sprijinim cu tarie autoritatile romane in determinarea acestora de a lupta impotriva coruptiei si le uram succes in continuarea muncii importante pe care acestea o desfasoara", a declarat ambasadoarea Anneli Lindahl Kenny.