Vicepremierul pentru securitate nationala Gabriel Oprea, ministru de Interne, va prelua temporar atributiile premierului Victor Ponta privind conducerea operativa a activitatii Guvernului, se arata intr-o decizie a prim-ministrului publicata luni dupa-amiaza in Monitorul Oficial, partea I, nr. 425. Oprea il va inlocui pe Ponta la Palatul Victoria incepand de marti si pana vineri inclusiv.

Gabriel OpreaFoto: AGERPRES

Surse oficiale au declarat luni pentru Mediafax ca premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet.

Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central in conditiile in care de aproximativ doua saptamani avea probleme la genunchiul stang.

La spital, premierul a facut o investigatie RMN, in urma careia s-a stabilit ca are un ligament rupt si ii sunt afectate meniscul si cartilagiul.

In urma investigatiilor, medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala.