Numarul doi din PSD, Liviu Dragnea si fostul sef al SRI, George Maior, s-au intalnit, sambata, la Belfast pentru a vedea meciul dintre Irlanda de Nord si Romania, transmite GSP care a publicat, in editia de sambata si o fotografie cu cei doi. Intalnirea este cu atat mai interesanta cu cat Maior nu este cunoscut drept un impatimit al fotbalului.

Liviu Dragnea si George Maior la BelfastFoto: gsp.ro

Potrivit reporterului GSP aflat in Irlanda, George Maior, Vasile Dancu au venit la Belfast cu charter-ul echipei national si s-au intors in tara tot cu el. Liviu Dragnea si Gelu Diaconu (seful ANAF) ar fi venit separat de echipa. Cu totii au fost cazati la Hilton, unde a stat si echipa nationala. Imaginea cu cei doi a fost surprinsa sambata la meciul oficial.

De notat ca presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru acreditarea a zece ambasadori ai Romaniei in diferite state, printre acestia aflandu-se Emil Hurezeanu (in Germania), Bogdan Mazuru (in Austria), Adrian Cioroianu (la UNESCO), dar nu si George Maior (desemnat ambasador in SUA).

George Maior aprecia in urma cu doua saptamani, intr-o emisiune la Digi24, ca va pleca in Statele Unite, unde a fost numit ambasador, "spre sfarsitul verii", afirmand ca vrea sa rezolve inainte cateva probeleme "ca sa mergem cu temele facute".

Pe de alta parte, vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, joi, intr-un interviu pentru ziarul Adevarul, despre un eventual nou guvern cu George Maior premier: "Despre un eventual nou guvern cu George Maior premier: "Suntem prieteni, este un om care si-a facut datoria pentru Romania. Si-a dorit tot timpul sa i se spuna ambasador, este un ambasador, un om in care partenerii au incredere. Intra in profilul de prim ministru. Deocamdata este Victor Ponta, un om pe care il cunosc si in care am incredere. I-am botezat copilul. Este un prim-ministru destept si bun, nu cunosc problemele pe care le are la parchet."