Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, la Constanta, ca premierul Victor Ponta este capabil de orice gest care sa resusciteze guvernul, mergand pana la remaniere, doar din dorinta de a-si salva imaginea, informeaza Agerpres.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Cred ca este capabil de orice gest care sa resusciteze putin guvernul, doar sa-l salveze pe el ca imagine. Eu cred ca este o strategie gresita, dar, da, nu m-ar mira sa faca si o remaniere guvernamentala foarte curand, tocmai pentru ca spera sa mai dea un suflu de noutate guvernului si sa se mai ridice presiunea de pe umerii domniei sale. (...) Cred ca poate sa schimbe tot Cabinetul si sa ramana domnia sa, si tot cea mai proasta solutie ramane si ar fi tot un guvern compromis, un guvern lipsit de legitimitate", a afirmat Alina Gorghiu.

Referitor la cresterea fortei UNPR in coalitia de la guvernare, ea a opinat ca actualul premier, pentru a-si mentine sprijinul politic, ar fi dispus sa numeasca ministri de la UNPR.

"Eu cred ca Victor Ponta este dispus sa dea trei sferturi din Cabinetul Ponta catre UNPR pentru a-si asigura sprijinul in continuare. Este dispus sa faca orice compromis in defavoarea PSD-ului, pentru a-si asigura scaunul domniei sale", a sustinut Gorghiu.

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, prim-vicepresedintii PNL Catalin Predoiu si Dan Motreanu, reprezentanti ai PNL si ai altor formatiuni politice din judet au participat, sambata, la Teatrul National de Opera si Balet 'Oleg Danovski' din Constanta, la lansarea cartii "PNL Constanta 1990 - 2015" scrisa de senatorul liberal Puiu Hasotti