Romania este intr-un moment extraordinar de bun din punct de vedere economic, dar cei care pot strica acest lucru sunt oamenii politici, a declarat miercuri dimineata Victor Ponta.

Am luat masurile pe care mediul de afaceri le-a cerut, iar Romania este intr-un moment extraordinar de bun din punct de vedere economic, a spus premierul, care participase la un eveniment al Asociatiei Europene a Artizanatului si Intreprinderilor Mici si Mijlocii.

Victor Ponta a mentiontat si ca doreste adoptarea Codului Fiscal in urmatoarele doua saptamani pentru a se transmite un semnal de stabilitate.

"Singurii care pot strica acest acest lucru extraordinar de bun sunt oamenii politici", a declarat Victor Ponta, care a refuzat sa raspunda la intrebari privind votul prin care parlamentarii au respins urmarirea sa penala.

Intrebat daca legea este egala pentru toti, Victor Ponta a raspuns: "Categoric!"

Presedintele ICCJ, Livia Stanciu, a declarat miercurica ceea ce s-a intamplat la Camera Deputatilor, la votul privind cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta, demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei.