O delegatie a Partidului National Liberal se va intalni marti cu mai multi ambasadori straini acreditati la Bucuresti pentru a discuta despre motiunea de cenzura depusa de PNL. La intalnire au confirmat prezenta reprezentanti de la 12 misiuni diplomatice, printre care si Ambasada SUA la Bucuresti, scrie Agerpres.

"In ceea ce priveste relatiile pe care partidul nostru le are cu reprezentantii diplomatici din Romania, va anunt ca maine, la ora 16,00, o delegatie a PNL se va intalni cu o parte din ambasadorii acreditati la Bucuresti", a precizat luni, intr-o conferinta de presa, prim-vicepresedintele liberalilor Mihai-Razvan Ungureanu.

El a afirmat ca discutiile cu ambasadorii straini vizeaza motiunea de cenzura initiata si depusa de PNL, Ungureanu subliniind ca votul prin corespondenta este un motiv temeinic pentru un astfel de demers.

Din delegatia PNL fac parte copresedintii Alina Gorghiu si Vasile Blaga, vicepresedintele Mihai Voicu si purtatorul de cuvant Ionut Stroe.

PNL a depus vineri la Parlament motiunea de cenzura "Victor Ponta - demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozinca!", care vizeaza votul romanilor din diaspora si alegerile partiale si prin care solicita retragerea increderii Guvernului.