Filialele PSD din tara isi exprima la unison sprijinul pentru premierul Ponta, urmarit penal

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 6 iunie 2015, 14:55 Actualitate | Politic


Filialele teritoriale ale PSD isi exprima la unison sprijinul pentru premierul Victor Ponta, urmarit penal pentru mai multe infractiuni, cerandu-i ferm sa reziste presiunilor si sa nu demisioneze, criticandu-l, totodata, pe seful statului ca i-a solicitat demisia, "in afara cadrului constitutional", potrivit Mediafax.

Social-democratii din teritoriu nu uita nici sa mentioneze "pura coincidenta" intre acest demers juridic impotriva premierului si depunerea de catre PNL a motiunii de cenzura, si nici sa scoata in evidenta "rezultatele economice si sociale foarte bune" ale premierului, sef de partid, din timpul gvernarii sale: "cea mai mare crestere economica din UE, cea mai mica inflatie din ultimii ani, reducerea TVA la alimente la 9%, cresterea pensiilor si salariilor, dublarea aocatiilor pentru copii si sprijinirea tinerilor care aleg sa inceapa o afacere".

PSD Hunedoara anunta ca il sustine pe Victor Ponta in functia de premier, deoarece "prezumtia de nevinovatie primeaza, iar demisia nu poate veni in mod fortat in urma citarii de catre DNA pentru audieri" si "respinge in totalitate" ideea demisiei acestuia.

Social-democratii din teritoriu nu uita nici sa mentioneze "pura coincidenta" intre acest demers juridic impotriva premierului si depunerea de catre PNL a motiunii de cenzura, si nici sa scoata in evidenta "rezultatele economice si sociale foarte bune" ale premierului, sef de partid, din timpul gvernarii sale: "cea mai mare crestere economica din UE, cea mai mica inflatie din ultimii ani, reducerea TVA la alimente la 9%, cresterea pensiilor si salariilor, dublarea aocatiilor pentru copii si sprijinirea tinerilor care aleg sa inceapa o afacere".

PSD Hunedoara anunta ca il sustine pe Victor Ponta in functia de premier, deoarece "prezumtia de nevinovatie primeaza, iar demisia nu poate veni in mod fortat in urma citarii de catre DNA pentru audieri" si "respinge in totalitate" ideea demisiei acestuia.

Totodata, PSD Hunedoara considera ca solicitarea presedintelui de demisie a premierului, abordare politicianista, in afara cadrului constitutional. "(...) Prezumtia de nevinovatie primeaza, iar demisia nu poate veni in mod fortat in urma citarii de catre DNA pentru audieri in ziua in care Partidul National Liberal depune o motiune de cenzura. Mandatul de premier a fost atribuit lui Victor Ponta in mod democratic de catre Parlamentul Romaniei, iar demersul presedintelui Klaus Iohannis, privind solicitarea de demisie a premierului, nu este decat o abordare politicianista, in afara cadrului constitutional si nu are decat rolul de a sprijini PNL in demersurile sale. Klaus Iohannis, ca presedinte al tuturor romanilor, trebuie sa dea dovada de impartialitate, iar pana cand justitia isi spune cuvantul era firesc sa fie retinut in declaratii", se arata in comunicatul de presa semnat de presedintele organizatiei judetene, deputatul Laurentiu Nistor

Potrivit sursei citate, Victor Ponta are un mandat dat de Parlament "si o datorie fata de cetatenii Romaniei". "Organizatia judeteana Hunedoara a Partidului Social Democrat cere in mod public premierului sa isi continue activitatea desfasurata ca prim-ministru si sa duca mai departe proiectele pe care Guvernul si partidul si le-au asumat. Un procuror DNA nu poate fi mai presus de Parlament, Guvern si de cetatenii acestei tari! Acest fapt nu ar insemna altceva decat dictatura, iar Romania nu se poate intoarce in haos si la vremuri pe care nu si le mai doreste!", se mai arata in comunicat.

Organizatia Judeteana Bihor a PSD isi exprima solidaritatea cu Victor Ponta, prim-ministru si presedinte al partidului, si considera ca acesta trebuie sa ramana premier, rezultatele guvernarii reprezentand argumentul determinant.

"Cresterea economica din ultimii trei ani este una sanatoasa si durabila, cu impact pozitiv asupra nivelului de trai al romanilor. Aceste rezultate economice nu sunt doar pe hartie, ci ele incep deja sa fie simtite si in buzunarele romanilor, exemplele in acest sens fiind din ce in ce mai numeroase: reintregirea salariilor si indexarea anuala a tuturor pensiilor; cresterea cu peste 50% a salariului minim; reducerea CAS la angajator; crearea a peste 200.000 de noi locuri de munca si reducerea somajului; scaderea TVA la alimente etc", se arata in comunicatul PSD Bihor.

Organizatia considera suspect ca premierul a fost citat si i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect tocmai in ziua in care PNL depune "o motiune fara consistenta, fiind evident in imposibilitatea de a o trece prin Parlament". PSD Bihor condamna in mod ferm orice actiune de a utiliza justitia ca mijloc de presiune asupra politicului.

"Demersul domnului Klaus Johannis privind solicitarea de demisie a premierului nu este decat o abordare politicianista menita a destabiliza situatia politica si a sprijini PNL in demersurile sale. Mai mult decat atat, presedintele Romaniei a abandonat pozitia de neutralitate politica si incalca prevederile Constitutiei. Atata timp cat are sustinerea Parlamentului, Victor Ponta trebuie sa ramana premier. Pe aceasta cale, ii solicitam primului-ministru, Victor Ponta, sa-si continue mandatul cu care a fost investit de cetatenii Romaniei, prin votul Parlamentului, si sa continue punerea in aplicare a programului de guvernare", se precizeaza in comunicat.

De asemenea, reprezentantii organizatiei PSD Bistrita-Nasaud sustin ca nu cred ca "in ziua depunerii motiunii de cenzura, chemarea premierului Victor Ponta la DNA este doar o intamplare".

"Nu intelegem coincidente fortate si nu credem ca, in ziua depunerii unei motiuni de cenzura, chemarea premierului Victor Ponta la DNA este doar o intamplare. Credem ca premierul Victor Ponta trebuie sa-si continue mandatul atata timp cat are sustinerea Parlamentului, calitatea acestuia de suspect intr-un dosar si aparitia acestor acuze tocmai in ziua depunerii unei motiuni de cenzura fiind elemente pe care le consideram parte a unei batalii politice netransparente, care de aceasta data a mers prea departe. Suntem alaturi de premierul Victor Ponta. Credem ca masurile pe care acesta le-a luat de cand este in fruntea Executivului au indreptat nedreptatile ultimei guvernari, performanta economica din ultimii doi ani si jumatate fiind un element mult mai important decat zbaterile unei opozitii incapabile sa convinga", se arata intr-un comunicat de sambata.

Si presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat ca filiala judeteana a partidului il sustine pe premierul Victor Ponta si considera ca acesta nu trebuie sa renunte la functia de prim-ministru, apreciind, totodata, ca audierea lui Victor Ponta in ziua depunerii unei motiuni de cenzura nu este o simpla coincidenta, "ci o intoarcere in timp in epoca proceselor politice".

"PSD Cluj il sustine pe presedintele Victor Ponta si considera ca audierea acestuia in ziua depunerii unei motiuni de cenzura nu este o simpla coincidenta, ci o intoarcere in timp din punct de vedere democratic, intr-o epoca regretabila din istoria Romaniei, epoca proceselor politice. Victor Ponta nu trebuie sa-si dea demisia, aceasta situatie trebuie analizata de Parlament. Fiecare cetatean este egal in fata legii, legea trebuie respectata, dar justitia televizata si imixtiunea politicului in actul de justitie nu trebuie tolerate", a aratat, in comunicat, liderul PSD Cluj, Remus Lapusan.

Si PSD Harghita, condus de ministrul Apararii, Mircea Dusa, considera ca prim-ministrul Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia, in conditiie in care a fost ales prin vot popular si, potrivit Constitutiei, numai Parlamentul poate demite premierul.

"Organizatia PSD Harghita considera ca domnul Victor Ponta nu are de ce sa-si dea demisia. El a ajuns prim-ministru pe un vot popular, este un premier care a reparat toate nedreptatile facute de Guvernul Boc, este prim-ministrul care a adus Romania intr-o situatie economica deosebita. Sigur ca trebuie respectata Constitutia, dar numai Parlamentul poate demite primul-ministru", a declarat presei Mircea Dusa, care a precizat ca afirmatiile sale sunt facute in calitate de sef al PSD Harghita.

Totodata, Mircea Dusa si-a manifestat convingerea ca votul Parlamentului va fi unul de sustinere a Guvernului.

"De altfel, s-a si depus o motiune de cenzura si trebuie sa asteptam votul Parlamentului, asa cum sunt prevederile constitutionale si sunt convins ca votul va fi unul de sustinere a Guvernului", a conchis Mircea Dusa.

Liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, considera ca premierul Victor Ponta are obligatia de a continua in fruntea Guvernului, nu pentru ca are sustinerea PSD, ci pentru ca are sustinerea unui vot legim popular in 2012.

"Victor Ponta are obligatia de a continua in fruntea Guvernului, acesta fiind instalat in urma unui vot popular masiv, acordat in 2012 de romani. Trebuie sa continue munca inceputa acum trei ani in fruntea Guvernului, nu pentru ca are sustinerea PSD, ci pentru ca are sustinerea unui vot legim popular in 2012, un vot masiv, asa cum niciun alt premier nu a avut dupa 1989. Masurile de reparatii sociale, de crestere economica, de redresare a Romaniei dupa ani de criza ii confera legitimitate si ii asigura suportul romanilor", a aratat Gabriel Zetea in documentul citat.

Liderul PSD Maramures considera ca Parlamentul reprezinta institutia publica din Romania care sta la baza democratiei, "iar invinuirile care i se aduc lui Victor Ponta in aceasta perioada trebuie validate de Parlament, si nu de presedinte sau de o alta institutie publica".

PSD Iasi isi exprima sprijinul pentru premierul Victor Ponta si sustine ca singura institutie care se poate pronunta in acest caz este Parlamentul. "PSD Iasi este alaturi de premierul Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat, si considera ca singura institutie in masura sa se pronunte in acest caz este Parlamentul Romaniei, asa cum prevad Constitutia si legile tarii", se arata intr-un comunicat transmis, vineri seara, de Biroul de presa al PSD Iasi.

Si PSD Galati isi exprima, intr-un comunicat de presa, transmis vineri, sustinerea pentru Victor Ponta pe care il incurajeaza sa nu cedeze presiunilor si sa nu ia in calcul niciun moment varianta demisiei, considerand ca "actiunea declansata impotriva premierului este o actiune premeditata, pentru a contracara cresterea popularitatii acestuia".

"Premierul Victor Ponta se bucura in continuare de sustinerea social-democratilor din Organizatia Judeteana a PSD Galati. Il incurajam pe domnul Victor Ponta sa nu cedeze in niciun fel presiunilor politice de orice natura si sa nu ia in calcul niciun moment varianta demisiei. Ii solicitam primului-ministru sa-si duca mandatul la bun sfarsit si sa continue masurile cuprinse in planul de guvernare al coalitiei", se arata in comunicatul de presa al organizatiei PSD Galati.

Social-democratii galateni considera, potrivit sursei citate, ca "actiunea declansata impotriva premierului este o actiune premeditata, pentru a contracara cresterea popularitatii acestuia", dupa ce "Guvernul condus de Victor Ponta a luat saptamana trecuta doua masuri de mare impact economic si social: reducerea TVA la alimente de la 24% la 9% si dublarea alocatiilor pentru copii￯.

In comunicatul citat se mai spune ca este vorba despre o "ciudata coincidenta" momentul ales pentru actiunile DNA in privinta lui Victor Ponta in ziua in care s-a depus motiunea de cenzura.

"In ce priveste momentul ales de catre procurorii DNA de a demara actiunea impotriva domnului Victor Ponta, nu putem afirma decat ca este o ciudata coincidenta cu depunerea motiunii de cenzura. In politica, nu credem in coincidente!", se spune in finalul comunicatului organizatiei PSD Galati condusa de Dan Nica.

Reprezentantii PSD Constanta considera ca Victor Ponta trebuie sa isi duca la capat mandatul de premier si presedinte al partidului, deoarece Romania a inregistrat "rezultate economice si sociale foarte bune" in timpul guvernarii sale.

"Organizatia Judeteana PSD Constanta considera ca Victor Ponta trebuie sa isi duca la capat mandatul de prim-ministru si presedinte PSD, mai ales ca, sub guvernarea sa, Romania a obtinut rezultate economice si sociale foarte bune", se arata intr-un comunicat al PSD Constanta, semnat de presedintele organizatiei, senatorul Nicolae Moga.

PSD Constanta sustine ca Victor Ponta a luat mai multe masuri care au dus la crestere economica si la reducerea inflatiei. "Victor Ponta guverneaza Romania bine. Astazi avem cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana, cea mai mica inflatie din ultimii ani, iar Guvernul a luat masuri ambitioase de reducere a TVA la alimente la 9%. De la preluarea guvernarii au fost crescute pensiile si salariile, dupa dezastrul economic din 2010, si au fost sprijiniti tinerii care aleg sa inceapa o afacere", mai scrie in comunicatul de presa.

Social-democratii argeseni isi exprima solidaritatea cu presedintele PSD, Victor Ponta, in demersurile sale de a-si demonstra nevinovatia si considera ca acesta trebuie sa ramana premier in conformitate cu mandatul acordat de Parlamentul Romaniei in baza procedurilor constitutionale, precum si datorita rezultatelor pozitive ale guvernarii.

"Masurile sociale reparatorii, cresterea economica recunoscuta de institutiile romane si straine de specialitate, precum si redresarea economica a Romaniei dupa indelungi ani de criza ii confera legitimitatea continuarii actului de Guvernare. Depunerea unei motiuni de cenzura este o actiune constitutionala a opozitiei. Dar daca PNL a depus astazi (n.r. - vineri) acea motiune de cenzura anuntata ￯cu surle si trambite￯ inca din luna ianuarie, momentul inregistrarii motiunii ridica un mare semn de intrebare asupra sincronizarii actiunii PNL", se arata in comunicatul PSD Arges.

Organizatia considera ca motiunea nu va trece de Parlament, iar actualul Executiv isi va indeplini in continuare atributiile, evitandu-se astfel "o criza politica ce poate conduce la derapaje economice nedorite".

PSD Dambovita este "solidar" cu premierul Victor Ponta si ii cere acestuia sa nu demisioneze din functia de sef al Executivului, acuzand ca demersul presedintelui Klaus Iohannis de a cere demisia premierului este unul "politicianist" si ca seful statului a "abandonat pozitia de neutralitate".

"Demersul domnului Klaus Johannis privind solicitarea de demisie a Premierului nu este decat o abordare politicianista, in afara cadrului constitutional, si nu are decat rolul de a sprijini Partidul National Liberal in demersurile sale, Presedintele Romaniei abandonand pozitia de neutralitate politica la care il obliga Constitutia", se arata in comunicatul semnat de presedintele acestei organizatii judetene, Adrian Tutuianu.

Social-democratii din Dambovita considera "suspect" faptul ca Ponta a fost citat si i s-a adus la cunostinta calitatea de suspect in dosarul instrumentat de DNA, in ziua in care Partidul National Liberal depune o motiune de cenzura.

PSD Olt anunta, sambata, intr-un comunicat, ca il sustine pe Victor Ponta, deoarece intr-un stat democratic "nimeni nu poate schimba vointa populatiei doar pentru a prelua puterea cu orice pret". "Intr-un stat democratic, nimeni nu poate schimba vointa populatiei doar pentru a prelua puterea cu orice pret, pentru ca acea putere nu mai este legitima. Consideram ca ceea ce s-a intamplat azi (vineri - n.r.), cand opozitia a depus o motiune de cenzura, nu este o simpla coincidenta si a avut loc o imixtiune a justitiei in politic, o adevarata lovitura de stat. Politica se face in Parlament, pentru ca el reprezinta vointa poporului si nimeni nu are dreptul sa fure vointa cetatenilor, facand si desfacand guverne, dupa bunul plac", se arata in comunicatul PSD Olt.

La randul sau, presedintele interimar al PSD Valcea, Constantin Radulescu, considera ca Victor Ponta este unul din cei mai buni premieri pe care i-a avut Romania si trebuie sa-si duca mandatul pana la capat. "Poate ca unii ar cataloga aceasta saptamana ca o saptamana nebuna si spun asta uitandu-ma la ce s-a intamplat de luni si pana astazi. De luni, urmare a deciziei Guvernului condus de Victor Ponta, la alimentele de baza TVA-ul a scazut de la 24% la 9%, ceea ce inseamna ca romanul de rand poate cumpara mancare mai ieftina. Acelasi Guvern Ponta, dubleaza alocatiile copiilor romani pentru ca, la finalul saptamanii, primul-ministru sa fie invitat in fata justitiei pentru unele presupuse incalcari ale legii in urma cu mai multi ani si exact astazi (vineri - n.r.), PNL tocmai depusese o motiune de cenzura. (...) Nu sunt de acord ca premierul sa-si dea demisia tocmai acum, cand Romania inregistreaza un trend pozitiv din punct de vedere economic si social", a declarat Radulescu, citat intr-un comunicat, de sambata, al PSD Valcea.

Si organizatia PSD Sector 4 al Capitalei il sustine pe Victor Ponta, considerand ca nu trebuie sa plece din fruntea Guvernului "deoarece are un mandat dat prin votul cetatenilor Romaniei". "Organizatia PSD Sector 4 considera ca Guvernul trebuie sa isi duca activitatea mai departe si sa finalizeze aceste proiecte importante la care lucreaza pentru toti cetatenii Romaniei, de la economie la sanatate si educatie. Dorim pe aceasta cale sa atragem atentia asupra importantei respectarii principiului separatiei puterilor in stat, aparat de Constitutia Romaniei, care asigura cadrul necesar impotriva oricaror abuzuri a puterii judecatoresti asupra celorlalte puteri in stat si invers, in beneficiul stabilitatii economice si sociale a Romaniei", sustin reprezentantii organizatiei PSD Sector 4.

Premierul Victor Ponta este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor in dosarul Turceni - Rovinari, fapte pe care le-ar fi savarsit in perioada in care era avocat. De asemenea, DNA cere Camerei Deputatilor avizarea urmaririi penale pe numele premierului si pentru conflict de interese.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca, in conditiile in care DNA a comunicat ca premierul Victor Ponta este invinuit de fapte penale, i-a solicitat demisia acestuia, el spunand ca, in opinia sa, este o "situatie imposibila" pentru Romania ca premierul sa fie invinuit de fapte penale.

Ulterior, premierul Victor Ponta a anuntat ca respecta pozitia publica a presedintelui Klaus Iohannis, dar ca a fost numit la conducerea Guvernului de catre Parlament si numai Parlamentul il poate demite.

Membrii PSD au fost convocati pentru luni, la ora 15.00, la Parlament, la o sedinta a Comitetului Executiv al partidului, la care este asteptata sa fie discutata situatia liderului PSD, premierul Victor Ponta.

Victor Ponta a fost investit in functia de prim-ministru al Romaniei in mai 2012, in urma caderii Guvernului Ungureanu prin motiunea de cenzura a Uniunii Social-Liberale.
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

3182 vizualizari

 • +24 (28 voturi)    
  Comment sters de user (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:01)

  polonyca [anonim]

  • +4 (4 voturi)    
   PSD va avea mereu peste 40% (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 19:42)

   gigel [anonim] i-a raspuns lui polonyca

   orice ar face. Si daca va ramane un singur borfas, agramant, lichea, recidivist, clovn, orice care va aduce cu fostul PSD si se va autointitula urmas al sau, va primi voturile prostimii.

   Reactia oamenilor din teritoriu si a sustinatorilor nu ma mira. La noi PSD a avut majoritatea cu scurte momente cand, ajungandu-le cutitul la os, oamenii au votat altceva, adica CDR, Alianta DA, insa ei au ramas tot PSD-isti in esenta lor.

   Aceste formatiuni care s-au bucurat ca au ajuns la putere au iesit foarte sifonate de la guvernare, s-au desfiintat, spart, nu au mai intrat in parlament, semn ca poporul nu a fost dispus sa le dea credit prea mult. Dupa un singur mandat, dezamagiti, s-au intors in bratele PSD.
   Singurul partid care a avut credint neconditionat este PSD. Nu va bucurati ca DNA ii baga incet-incet la puscarie. Nemernicia se regenereaza in acel partid. Ar trebui sa ne preocupe lipsa de moralitate si prostia celor care voteaza cu acest partid. Altfel, orice ar face DNA, vom manca PSD pe paine si de acum incolo.
 • -32 (34 voturi)    
  what now (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:11)

  Mazeta [utilizator]

  PSD este puternic, PNL este slab. Asta e realitatea, ne place sau nu place.

  De aceea poate a venit vremea ca SRI să iasă din umbră și să își formeze propriul partid politic. Propun cătușele ca însemn electoral.
  • -10 (12 voturi)    
   Ponta-i mai rezistent (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:51)

   Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ca legea, le sfărâmă dinții celor care-s cu legea-n gură toată ziua.
  • +5 (7 voturi)    
   Pai.. (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:40)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   ..parca erau dosarele facute la comanda lui Basescu si ca justitia nu era libera, ca era la comanda lui Basescu. Probabil ca tot la comanda lui Basescu au ramas, caci sunt cam aceiasi oameni la conducerea DNA, SRI, CSM.
  • +8 (8 voturi)    
   Ti-e frica (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:44)

   CarmenO [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   De SRI si de catuse?
  • +10 (10 voturi)    
   Adica Mafia este puternica (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:12)

   Parzivall [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

   Normal ca Phontanel are sprijinn de la locotenentii din tara...ba are chiar si de la plebeii slugi din teritoriu...pt 3%.
  • +9 (9 voturi)    
   What now? (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:28)

   micu l [anonim] i-a raspuns lui Mazeta

   Pai, intr-o prima faza, very soon o sa ramai fara umila ta plata de postac!
 • +25 (27 voturi)    
  Toti (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:16)

  micu l [anonim]

  oamenii muncii de la orase si sate trimit scrisori de adeziune marelui Carmaci in speranta ca, sub inteleapta lui conducere, tara sa propaseasca pe noi trepte de progres si prosperitate. Mie unuia nu-mi ramane decat sa spun mandru; Puie baaa!
  • +5 (5 voturi)    
   Si tot la unison (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 19:22)

   CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui micu l

   sa intre si la bulau. Sa-l sustina si acolo.
 • +19 (23 voturi)    
  Cele doua Românii (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:20)

  HP [utilizator]

  Premierului i s-a cerut demisia pentru ca un prim ministru suspicios (chiar daca prin absurd se va dovedi a fi nevinovat) este o pierdere extraordinara de imagine.

  Fara foc nu iese fum, iar daca ar fi fost nevinovat nu l-ar fi chemat nimeni la DNA de la bun inceput.

  Cat despre masurile economice cu care se lauda, bazele au fost puse de catre altii, iar cresterile de salarii ale bugetarilor si pensiile sunt pe spatele antreprenorilor si corporatiilor care fac profit cu chiu, cu vai, IN CIUDA, NU DATORITA politicilor guvernamentale.

  Daca erau asa de buni si competenti, n-am fi avut 13 ministri penali iar la vot s-ar fi prezentat si romanii care lucreaza in privat, nu doar ciumele paguboase cu IQ de 90.
  • 0 (0 voturi)    
   Poate suspectat (Duminică, 7 iunie 2015, 15:43)

   Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Suspectat de fapte penale, mai exact. Suspiciosi sunt procurorii, prin natura meseriei lor.
 • +26 (26 voturi)    
  Demisia !!! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:42)

  Cetatean [anonim]

  V-ati fi asteptat la altceva ? Nu va aduceti aminte de mesajele trimise lui Ceausescu de Judetenele de Partid de mai ieri ? E acelasi lucru, cu aceeasi lingai sau cu urmasii lor, mai servili decat parintii lor!
  • +5 (5 voturi)    
   Exact (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:07)

   Clop [utilizator] i-a raspuns lui Cetatean

   Da, au inceput dulaii plini de raie sa urle copios la Luna si cu Soarele partidului... Cred ca traiesc o mare cosmogonie zilele acestea...
  • +1 (1 vot)    
   da, toti evolueaza (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:53)

   tz3p3s [utilizator] i-a raspuns lui Cetatean

   yeap.
 • +8 (8 voturi)    
  catre PSDistii "solidari" cu Ponta! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:48)

  lili [anonim]

  Inteleg ce spuneti: "Ponta are un mandat dat de Parlament si o datorie fata de cetatenii Romaniei".
  Dar, daca Ponta a incalcat LEGEA, a avut mandat, i-ati dat mandat sa incalce LEGEA?!
  Ce credeti ca spun ACUM aceiasi cetateni?!
  ACUM cand DNA il acuza pe Ponta ca a INCALCAT LEGEA ??!!!
  Ce spun oare cetatenii Romaniei, aia despre care Dvs spuneti ca i-au dat mandat, ca i-au dat un masiv sprijin?!
  Credeti ca-l mai sprijina ACUM?!
  Lasati-ne cu vorbele goale, PSDul e maestru la minciuni, hotie si manipulare a votantilor, asta faceti de 25 de ani, ati furat tara asta cum ati vrut voi, facand averi uriase si tinand in saracie votantii vostri usor de manipulat si de pacalit cu ulei, zahar si faina, ca sa va voteze!
  Teleormanul lui Dragnea este printre cele mai sarace judete, toate judetele cu majoritate PSD sunt printre cele mai sarace din tara, in timp ce Dragnea este unul dintre cei mai bogati politicieni si la fel toti PSDistii au facut averi uriase in judetele cele mai sarace ale Romaniei!
  Cum vine asta, domnilor de la PSDul plin de "solidaritate" penala?!
  Partid social democrat plin de bogati si votat de saraci!
  Sila!
  Succes DNA, la puscarie cu penalii din politica romaneasca!
 • +8 (8 voturi)    
  "Filialele P$D din tara" (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:50)

  emil bobu [utilizator]

  sunt niste cuiburi de sinecuristi puturosi care ar muri de foame daca nu ar exista P$D.

  P$D trebuie sa dispara, pentru binele populatiei neafiliate politic.
  • +6 (6 voturi)    
   P$D e o boala a votantilor, nu un partid. (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 19:48)

   gigel [anonim] i-a raspuns lui emil bobu

   PSD nu prea are nimic dintr-un partid normal. Nu are doctrina, ci doar praf in ochi pentru prosti. Nu are lideri ci numai borfasi. Nu e un partid de stanga cum pretinde, ci unul extremist, cu lideri extrem de rapace si bogati.
   Majoritatea liderilor sunt certati cu legea, baroni locali. Nu a produs in 25 de ani nimic care sa ramana in istorie in dreptul lor. Si lista ar putea continua...

   Dar lumea ii voteaza la nesfarsit. Deci unde e problema ?
 • +4 (4 voturi)    
  iliescu a adus minerii în București (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 15:58)

  visio [anonim]

  o va face din nou; psd taie pădurile, psd a majorat prețul la carburanți, psd-ul a majorsat prețul la electricitate și gaze..toate cu acordul tacit al PNL-ului și PDL-ului!
  Toți trebuie să plătească! Noi trebuie să ne luăm Țara înapoi!
 • +8 (8 voturi)    
  prin asemenea mesaje...... (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:07)

  novator [utilizator]

  .....PSD-ul isi demonstreaza caracteristica de grup infractional organizat, accentuand ticalosia acestui sistem politic mincinos si aratand, cat se poate de clar, necesitatea inlocuirii lui.

  Cand cei alesi de noi, pentru a ne servi, isi demonstreaza fatarnicia, nu exista decat o singura solutie : SCHIMBAREA SISTEMULUI !
 • +6 (6 voturi)    
  Sah mat (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:24)

  Vlad-I [utilizator]

  Incepe cadere psd, daca sta in putere se erodeaza electoral, daca pleaca ajunge la puscarie. Oricum la nivel international doar Putin si corea de nord il primesc cu flori. Plagiatorului i-au trebuit foloase necuvenite, acum vine factura.
 • +5 (5 voturi)    
  "Potrivit sursei citate ... (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 16:46)

  -dorian- [utilizator]

  ... Victor Ponta are un mandat dat de Parlament "si o datorie fata de cetatenii Romaniei""
  As dori sa ni se comunice la ce suma se ridica aceasta datorie si in cat timp o s-o restituie.
  • -3 (5 voturi)    
   datorie?! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:55)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui -dorian-

   ce datorie frate?! ca popotul roman l-a preferat pe iohannis lui ponta...
 • +2 (4 voturi)    
  Gasti (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:15)

  Vidoq [anonim]

  Partidele sunt organizatiile mafiote cele mai bine organizate . Lupta se va da in permanenta intre parchete si aceste structuri . Asa a fost si in Italia in anii 90 . Pana cand societatea va gasi alteva cu care sa inlocuiasca democratia de partid de astazi .
  • +3 (3 voturi)    
   Erată (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 20:19)

   robu [anonim] i-a raspuns lui Vidoq

   partidul comunistoid P$D este cel care fac zid în jurul infractorului, chiar dacă și în alte partide sunt hoțomani doar bolșeveii au făcut zid în jurul infractorilor, doar ei nu știu ce este respectul legii, ei au hoția, disprețul față de lege în fiecare părticică a trupului, e în codul lor genetic.
 • +5 (5 voturi)    
  Mafia moare unită (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:35)

  mr_mojo [utilizator]

  I-au chemat pe toți să pupe mâna nașului ca să îl asigure de loialitatea lor.
  Doar că în aceeași mafie la primul semn de slăbiciune a liderului, acesta e executat. Deci interesant ce se va discuta luni. Ar fi bun încă un Vanghelie care să dea tot din casă, eventual să și înregistreze discuțiile.
 • +6 (6 voturi)    
  "prezumtia de nevinovatie primeaza" !!! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:50)

  lili [anonim]

  PSDistii lui Ponta se dau de mama focului sa-l salveze pe Ponta care vezi Doamne beneficiaza de "prezumtia de nevinovatie" !
  Dar cand in Camera deputatilor s-au votat cererile DNA in cazul E Udrea(6 cereri!!!) NU i-am auzit deloc de prezumtia de nevinovatie a E Udrea, dimpotriva majoritatea PSD+PC+UNPR a votat masiv pana la miezul noptii PENTRU toate cele 6 cereri ale DNA!
  Nu tu "prezumtie de nevinovatie", nu nimic!!
  Asa arata democraticul partid al premierului Ponta, asa arata politicienii acestui partid care de 25 de ani ne mint si ne balmajesc cu vorbe goale!
  Sila!
 • +5 (5 voturi)    
  "17 filiale, la unison..." (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:52)

  Liviu Iordache [anonim]

  Asta era titlul corect, pentru ca 17 filiale, din 49 judetene, au dat asemenea telegrame de adeziune. In afara de asta, omul seamana din ce in ce mai mult cu impuscatul. Mai intii, o tinea creanga la "Stati putin" la iesirea de la DNA, automatism de panica, ca alalaltul, care o tinea "Stati la locul vostru, tovarasi", dupa care "Doar Parlamentul ma poate demite", asta doar pentru ca nu se mai numeste Marea Adunare Nationala, pe care o invoca predecesorul comunist, iar acum cu telegramele de adeziune, fix ca regretatul. Pe vremea aia telegramele se faceau direct la CC al PCR, la sectia presa, acum la sediul din Kiseleff.
 • +2 (2 voturi)    
  mda... (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 17:54)

  liviu_ [utilizator]

  e clar...
  psd nu va da innapoi... dar cel mai probnabil, in 2016 psd isi va lua o bataie la alegeri de nu vor mai stii de ei. problema este ca, pana atunci, imagina romaniei va fi ferfenita din cauza ambitiei mafiotilor psd
  • +4 (4 voturi)    
   Sub 40% nu vor lua, nici daca omoara (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 19:57)

   gigel [anonim] i-a raspuns lui liviu_

   oameni pe strada cu arma in mana.

   Problema este la votantii lor. Ei ce sa faca ? Cand prostimea te voteaza si iti inghite minciunile orice ai face, normal ca ti-o iei in cap.


   Dar aici e mai mult decat prostie. Acei oameni care n-au avut o problema ca Iliescu este unul din cei sub care s-au trimis oameni la canal sau se bateau intelectuali in beciuri. O groapa morala a societatii e ce ne-a lasat comunismul si fara morala, ce se intampla azi in PSD este un lucru absolut normal.
   • 0 (0 voturi)    
    Nu stiu ... (Duminică, 7 iunie 2015, 15:54)

    Eu the first [utilizator] i-a raspuns lui gigel

    O anumita parte a populatiei care voteaza hotarat cu PSD se tot imputineaza de la an la an. Alta parte, care-a votat cu PSD la ultimele alegeri, are sanse bune, cu cate scandaluri au loc, si cu cum va evolua situatia economica pana la anu', sa-si schimbe orientarea.

    Singura problema e ca pe moment nici alternative solide n-avem, nici de dreapta nici de stanga.

    Am avut ocazia sa observ mai multe exemple de oameni de buna credinta intrati foarte hotarat in politica, care s-au implicat masiv, la nivel local, cu gand sa ajunga sa faca ceva pt. tara asta, dar care-au iesit urgent cand si-au dat seama ce cloaca e politica romaneasca.

    Asta e de fapt marea noastra problema: cand intri in politica romaneasca, te iei la tranta cu porcii, si e imposibil sa nu te umpli de rahat. Putini oameni cumsecade au stomac pt. treaba asta - io inca n-am cunoscut nici unul.
  • 0 (0 voturi)    
   sa nu fi sigur (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 20:58)

   mariage [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

   daca pana atunci vor rezolva cu justitia, in urmatorii 25 de ani vor castiga cu 99,9 la suta.
 • +4 (4 voturi)    
  PSD, rezistati! (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 18:42)

  Klaus_CT [utilizator]

  Rugamintea mea pentru PSD si toate structurile Partidului de Supt din toate Directiile este sa reziste cat mai mult, macar asa vreo 2-3 saptamani, pentru ca atunci cand veti cadea sa va duceti la vale cu totii.
  Baieti, aparati-l pe Viorel, el este viitorul vostru. Hahaha :))
  Daca nu ati inteles inca, momentul vostru a trecut, sunteti terminati. Trebuia sa va prindeti de treaba asta cand Iohannis, prin intermediul nostru, l-a umilit la prezidentiale pe al vostru iubit conducator.
 • -7 (7 voturi)    
  Ce de postaci pe aici (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 18:47)

  Miky60 [utilizator]

  Se pare ca dupa campania electorala, armata de postaci platiat de Udrea si de Blaga au reintrat in functiune... V-a fost dor de bani?
 • +3 (5 voturi)    
  La vremuri noi, bancuri reciclate (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 18:54)

  ipolitic [utilizator]

  De cati procurori e nevoie sa desurubeze un premier?
 • +3 (3 voturi)    
  numai filiale pline de arestati (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 19:31)

  Adrian [anonim]

  sau altfel spus solidaritatea penalilor
 • +2 (2 voturi)    
  Hoțomania (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 20:12)

  lenin [anonim]

  Imnul nostru, al mafiei p$d_iste:
  Hoțomani din toate țările uniți-vă,
  Hoț cu hoț să făurim,
  Țara mafiei bolșevice,
  Hoțomania să o numim!
 • +3 (3 voturi)    
  PSD: (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 20:55)

  mariage [utilizator]

  Grup infractional organizat, a spuso chiar unul dintre ei atunci cand ibcercau sa scoata din listele electorale doua milioane de romani pentru a scapa de Base.Infractorii se apara unul pe altul daca fac parte din aceiasi gasca.
 • +4 (4 voturi)    
  "Deja vu" (Sâmbătă, 6 iunie 2015, 21:30)

  ofCAER [utilizator]

  Inainte de toamna lu' 1989, Ceausescu obtinuse - in mod direct si explicit! - sprijinul tuturor organizatiilor PCR din tara pentru realegerea sa ca secretar general, la congresul al XIV-lea ce urma sa se desfasoare in noiembrie.
  In noiembrie fuse ales iar in decembrie a si fost impuscat.
  Dr. Victor-Viorel = V-V = 5-5 = Zero Ponta nu stie ca istoria se repeta. Ca el nu citeste decit oglinda lu' ma-sa vitrega a lu' Alba-ca-zapada. Acu' are sustinerea tuturor; peste-o luna impuscat n-o sa fie (decit numa' si numa' de nu i-o tremura mina, ca lu' mentoru' Nastase) dar incatusat da. Si uite-asa din Zero Ponta se va transforma in Zeghe Ponta.
 • +1 (1 vot)    
  "Slagarul" zilei de luni..... (Duminică, 7 iunie 2015, 7:35)

  8736 [utilizator]

  ......va fi "Oda infractorului" interpretata de artistii penali ai PSD & Co., in acompaniamentul clinchetelor cristaline al catuselor DNA-ului. Ia sa vedem, are cineva curajul sa cante fals?


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by