Traian Basescu afirma ca presedintele Klaus Iohannis este o "lichea", dupa ce seful statului a scris, in ultima sa carte, ca au existat in campania electorala "indicii puternice" in ceea ce priveste un "blat Basescu-Ponta".

HotNews.roFoto: Hotnews

Intr-o psotare pe Facebook in care avertizeaza ca nu este "alocabil", Traian Basescu afirma ca in ultimele zile "s-a reluat jocul din campania prezidentiala 2014".

"Unele lichele incarcate in trecut si de deontologie pro- basista niciodata ceruta de mine sau aflate in cea mai inalta functie in stat ma aloca unui blat cu Victor Ponta si alte lichele, traditionale incearca sa ma aloce ca blatist cu orgoliosul fara prea multe principii si prea mindru de el, intervievat in 'direct' de ARD.

Dragilor, eu nu sunt alocabil nici macar atunci cind sunt singur. Din acest mesaj, dragi lichele, intelegeti si voi ce vi se ordona", a comentat Traian Basescu.

Klaus Iohannis a fost intrebat recent daca sustine in continuare afirmatiile din cartea sa si a precizat ca are in continuare acelasi sentiment.