"Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea", acuza co-presedintele PNL, Alina Gorgiu pe Facebook, intr-un mesaj in care ii raspunde premierului care ii amintise vineri, tot pe Facebook, ca fusesera alaturi la referendumul din 2012.

HotNews.roFoto: Hotnews

"In 2012, eu si PNL credeam sincer ca Presedintele de atunci era toxic pentru Romania. Din pacate, stateam alaturi de un om la fel de perfid ca Traian Basescu, care in cateva luni intra descaltat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare", sustine acum Alina Gorgiu.

Liderul liberal spune ca, "spre deosebire de domnia sa eu nu incerc niciun sentiment de bucurie in privinta situatiei domnului Liviu Dragnea, singurul care putea sa ii puna sub semnul intrebarii mandatul de presedinte al PSD, dupa ce si-a eliminat toti rivalii".

"Victor Ponta nu se multumeste doar cu faptul ca a scapat de un adversar intern, vrea sa maximizeze profitul si sa asocieze si PNL cu presupusele fapte ale colegului sau de partid, care sunt individuale, nu colective", mai acuza Gorghiu.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a atacat vineri PNLpe pagina sa de Facebook si le-a amintit liberalilor ca, alaturi de Liviu Dragnea, in USL, au promovat referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu in 2012.

"Acum se confirmă că la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori!”, acuza Victor Ponta, care pune in postarea sa si stirea potrivit careia liberalii cer fie ca Liviu Dragnea sa-si dea demisia, fie ca premierul sa-l demita. "Nu cumva în 2012 PNL (alături de Dragnea și tot ‪#‎USL‬) a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și Referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vina la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români?”, spune Victor Ponta.