Presedintele PSD, Victor Ponta, a atacat dur PNL pe pagina sa de Facebook si le-a amintit liberalilor ca, alaturi de Liviu Dragnea, in USL, au promovat referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu in 2012.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Acum se confirmă că la conducerea PNL au rămas doar lași și impostori!”, acuza Victor Ponta, care pune in postarea sa si stirea potrivit careia liberalii cer fie ca Liviu Dragnea sa-si dea demisia, fie ca premierul sa-l demita. "Nu cumva în 2012 PNL (alături de Dragnea și tot ‪#‎USL‬) a inițiat, votat și promovat suspendarea lui Băsescu și Referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au făcut campanie cot la cot cu noi îndemnând oamenii să vina la vot? Nu cumva ați ajuns toți în Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de români?”, spune Victor Ponta.

"E clar că nu mai există liberali în conducerea PNL - doar pedeliști vopsiți! Să vă fie rușine!”, mai acuza presedintele PSD.

PNL i-a cerut vineri premierului Ponta sa il demita pe Liviu Dragneadin functia de ministru al Dezvoltarii.

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, alaturi de premierul Victor Ponta, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, case considera nevinovat dar si-a dat demisiadin Guvernul condus de Victor Ponta.

Liviu Dragnea a fost condamnatvineri de Inalta Curte la o pedeapsa de un an de inchisoare, cu suspendare, in dosarul Referendumul.